Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit reagálnál, ha megtudnád,...

Mit reagálnál, ha megtudnád, hogy a lányod koliban, nyári osztályprogramon együtt aludt egy fiúval?

Figyelt kérdés

18 éves lesz két hónap múlva, a sráccao nincsenek együtt. A koliba csak az ő osztályuk volt bent egy tanárral, aki simán rájukhagyta, hogy ki hol alszik.

Mit reagálnál erre?

2020. aug. 25. 19:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%

16 évesen én is aludtam a koliban osztálytársammal egy ágyban. Semmi sem történt köztünk. Beszélgettünk, elaludtunk.

Még csak nem is vonzódtunk egymáshoz.

Egyszerűen "buli" volt.

Ha ő mondaná el örülnék h megbízik bennem és elmodja (bármi is történt/nem történt)

Ha mástól tudom meg akkor hagyom a dolgot (lévén h rég túl vagyunk a felvilágosításon)

2020. aug. 25. 21:35
 12/19 anonim ***** válasza:
97%

Aludt vagy szexelt?

Bár tök mindegy, mert majdnemhogy felnőtt, és egy normális majd' 18 évesnrk már van igénye a szexre, tetszik nem tetszik.

2020. aug. 25. 21:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt persze megértem, hogy ha egy pl. 14 éves esetében kiakad az ember, mert abban a korban azért még tényleg fiatal, de egy majdnem 18 éves esetében már nem értem a dolgot.
2020. aug. 25. 22:02
 14/19 anonim ***** válasza:
94%
Most komolyan milyen választ vársz egy 18 éves esetén? Egészségére.
2020. aug. 25. 22:07
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
Aki azt írja “átbeszélné vele a védekezést” az hol él? A csaj konkrétan felnőtt, ha ennyi idősen nem tudja mi fán terem a védekezés, az elég nagy szégyen. Meg 18 évesen akarják ezt megemlíteni neki??? 12-13 éves korában túl kellett volna, hogy essen egy felvilágosításon, nem felnőttkorában.😀 Eszem megáll.
2020. aug. 26. 20:35
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nézz szét itt a kérdések között utolsó...
2020. aug. 27. 06:56
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Hűha, micsoda sztori!

Együtt aludt egy fiúval a gyakorlatilag nagykorú lányom.

Hát, ilyen az élet, egyszer kisbabák, aztán meg felnőtt nők.

Nem is kérdeznék semmit, ő dolga.

2021. febr. 2. 20:13
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele... mi a 20-as éveink elején szültünk. Most élje ki magát ne akkor amikor már családja lesz. Nem hoznám fel neki a témát már elég "nagylány"
2021. febr. 3. 06:16
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyik kolis szobatársamnak 16 évesen már aktív szexuális kapcsolata volt a barátjával. Ez 20 éve volt. Nem olyan nagy dolog ez, majdnem felnőtt, semmi közöm hozzá.
2021. febr. 3. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!