Törvényszerű hogy az apa nélkül felnövő tinilányok öregebb férfival jönnek össze?
Bazzeg, mindenki fokozottan keresi a biztonságot párkapcsolatban, aki hosszú távra tervez!
Ha meg szerelmesek vagyunk, nem akarjuk, hogy elhagyjanak, ha viszonzott és hirtelen elhagynak x idő után, minden normális ember megzuhan.
Ezt nem kell titkolni, ezek normális vágyak, érzések, félelmek egy kapcsolatban férfiak és nők részéről egyaránt.
10 évvel idősebb embert szeretni viszont beteges, tinikorban pedig kifejezetten beteges, leginkább az idősebb fél részéről, mert a tini az csak nagy gyerek, még formálódik, most keresi önmagát..
"Bazzeg, mindenki fokozottan keresi a biztonságot párkapcsolatban, aki hosszú távra tervez!"
Nekem sok ismerősöm van, még a kassza se közös, nemhogy támaszkodnának egymásra. A függetlenség-mánia gyakoribb. Ha te is támaszkodsz az "apukádra", akkor megértem, hogy fel vagy háborodva, ha valaki ezt ki meri mondani. Akinek nem inge, nem veszi magára.
En spec a nalam fiatalabb pasikra bukok 😁
Pedig nem volt apam
Nekem 7 éve nincs kapcsolatom, szóval ez nem nyert.
Nekem sem volt közös kasszám az exekkel, amelyiket nem szerettem, az nem viselt meg annyira, de nyilván az is valamennyire.
Valami tini vagy? Családalapításhoz, együttéléshez, állattartáshoz igenis normális a másikra támaszkodni nehéz helyzetben ODA-VISSZA! Nem anyagilag gondoltam, hanem lelkileg elsősorban, szóval nem tudom honnan jött neked a kassza se közös, de házasságban vagyonközösség van. A biztonság alapfeltétele minden hosszútávú kapcsolatnak, hogy tudod, hogy a másik foggal körömmel fog küzdeni érted, a kapcsolatért, a gyerekekért, kisállatért, ahogy te is tennéd érte.
Egy idősebb pasim volt csak életemben, belé nem voltam szerelmes.
Nem is értem mit nem lehet felfogni abból, hogy kell a stabil, biztonságos, kölcsönösen erős érzelmi háttér! Ha ez nem lenne, kiválasztanék egy ronda gazdag irányítható hapsit, akit nem szeretek, mert nem lennének érzelmeim, kötődés iránti vágyam, így csak azt nézném, mit tud nekem adni, hogyan éri meg nekem ez a “kapcsolat”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!