Szülők, titeket nem zavarna, ha a lányotok nagyon sokszor vinné haza hozzátok a barátját?
Már elnézést, de hadd zavarhassa már a kérdezőt kortól függetlenül egy IDEGEN a lakásban!
Még egy hálóingben vagy bugyi+topban sem mászkálhat, alkalmazkodhat plusz egy emberhez mindenben (fürdőhasználat, kaja), nem engedheti el magát annyira, mint a családja körében (lehet vitatkozni, de normális embereknél így van, vendég előtt visszább fogjuk magunkat). Ja és nem tudom, hány éves, de ha 16+, akkor már nagyon is felfoghatja, milyen összegeket zabál el pl náluk a nővére pasikája.
Ez a másik baj, amit írtál, hogy "nem engedheti el magát annyira, mint a családja körében (lehet vitatkozni, de normális embereknél így van, vendég előtt visszább fogjuk magunkat)".
Kb egész nap feszélyezve kell magam éreznem, már wc-re is utálok elmenni a hangok miatt (tudom, itt is lesz egy csomó ember, aki nem is fogja érteni, hogy ezért miért érzem magam kellemetlenül). Meg még egy csomó ilyen dolog van.
Mi ez a baromság, hogy a kérdezőt nem zavarhatja, hogy az otthonában egy idegen pasit kell kerülgessen és folyamat hozzá kell alkalmazkodjon?!
Azért mert gyerekként teljesen értelemszerűen nem ő fizeti a rezsit? Ez igen. Épp csak mindig oda kell figyeljen, hogy milyen ruhában flangal a házban, hogy jön ki a fürdőből, nem tud egy jót WC-zni már elnézést és tarsai.
Teljesen érthető, hogy zavar. A szüleid ehhez mit szólnak amúgy? A srác konkrétan nálatok lakik....
19 Hallo, olvasd el hogyan szolt a kérdés: szulöi szemszög, na erre válaszoltam.
Ha úgy kérdezi, hogy mint testvér zavarja, rögtön más lenne a helyzet és a válasz is.
Bár az igazat megvallva engem sosem zavart, ha a tesóm csaja nálunk lebzselt, az se érdekelt volna ha hallja, hogy fingok a wc-ben, ha zavarja, menjen szépen haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!