Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, titeket nem zavarna,...

Szülők, titeket nem zavarna, ha a lányotok nagyon sokszor vinné haza hozzátok a barátját?

Figyelt kérdés
Úgy értem, a hét majdnem minden napján ott aludna, majd egész nap ott lenne délutánig, majd este megint vissza jönne. Titeket zavarna, ha ennyit lenne nálatok?
2020. aug. 22. 09:01
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Attól még ugyan úgy zavarhat a jelenléte.
2020. aug. 22. 10:20
 12/21 anonim ***** válasza:
32%
11 nem ugyanúgy, de zavarhat, amikor ennyi idős voltam, nem fogtam fel, hogy milyen drága a kaja, amit a pasim megeszik. Téged akkor zavarhat ha nincs külön szobád pl.
2020. aug. 22. 10:34
 13/21 anonim ***** válasza:
86%

Már elnézést, de hadd zavarhassa már a kérdezőt kortól függetlenül egy IDEGEN a lakásban!

Még egy hálóingben vagy bugyi+topban sem mászkálhat, alkalmazkodhat plusz egy emberhez mindenben (fürdőhasználat, kaja), nem engedheti el magát annyira, mint a családja körében (lehet vitatkozni, de normális embereknél így van, vendég előtt visszább fogjuk magunkat). Ja és nem tudom, hány éves, de ha 16+, akkor már nagyon is felfoghatja, milyen összegeket zabál el pl náluk a nővére pasikája.

2020. aug. 22. 10:46
 14/21 A kérdező kommentje:
Van külön szobám, csak a nap végére picit már idegesítő, hogy egész nap a beszédüket hallom, ami a falon keresztül egy ilyen irritáló búgásnak hallatszik.
2020. aug. 22. 10:46
 15/21 A kérdező kommentje:
Én 17 vagyok, nővérem 21, a csávó meg 22-23 lehet kb
2020. aug. 22. 10:48
 16/21 A kérdező kommentje:

Ez a másik baj, amit írtál, hogy "nem engedheti el magát annyira, mint a családja körében (lehet vitatkozni, de normális embereknél így van, vendég előtt visszább fogjuk magunkat)".

Kb egész nap feszélyezve kell magam éreznem, már wc-re is utálok elmenni a hangok miatt (tudom, itt is lesz egy csomó ember, aki nem is fogja érteni, hogy ezért miért érzem magam kellemetlenül). Meg még egy csomó ilyen dolog van.

2020. aug. 22. 10:51
 17/21 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk én elsüllyednék szégyenemben, ha 22-23 éves felnőttként a csaj szüleihez meg a tesójához járnék dugni, és nemhogy egy kis albérleti saját szobát nem tudnék biztosítani, de még annyit sem, hogy hazavigyem, mindig csak az ő szüleinek a vendégszeretetével éljek vissza. Ez nettó pofátlanság.
2020. aug. 22. 10:58
 18/21 anonim ***** válasza:
81%
Nekem eszembe se jutott hazavinni egyik pasimat se. Mármint úgy, hogy éjszakára, neadjisten napokig nálunk maradjon.
2020. aug. 22. 11:15
 19/21 anonim ***** válasza:
77%

Mi ez a baromság, hogy a kérdezőt nem zavarhatja, hogy az otthonában egy idegen pasit kell kerülgessen és folyamat hozzá kell alkalmazkodjon?!

Azért mert gyerekként teljesen értelemszerűen nem ő fizeti a rezsit? Ez igen. Épp csak mindig oda kell figyeljen, hogy milyen ruhában flangal a házban, hogy jön ki a fürdőből, nem tud egy jót WC-zni már elnézést és tarsai.

Teljesen érthető, hogy zavar. A szüleid ehhez mit szólnak amúgy? A srác konkrétan nálatok lakik....

2020. aug. 22. 12:54
 20/21 anonim ***** válasza:
54%

19 Hallo, olvasd el hogyan szolt a kérdés: szulöi szemszög, na erre válaszoltam.

Ha úgy kérdezi, hogy mint testvér zavarja, rögtön más lenne a helyzet és a válasz is.

Bár az igazat megvallva engem sosem zavart, ha a tesóm csaja nálunk lebzselt, az se érdekelt volna ha hallja, hogy fingok a wc-ben, ha zavarja, menjen szépen haza.

2020. aug. 22. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!