Ki hogy áll anyagilag?
Most megy a "nagy" fiam első osztályba, és hát az anyagi helyzetünk közel sem rózsás. Már mindent megvettünk, amire az iskolában szüksége lesz. De van még egy középsős óvodás és egy 2 éves gyermekünk is. A férjem szerződése lejár augusztus végén, és nem hosszabbítják meg, de nem csak az övét, hanem minden második embert elküldenek a munkahelyéről. Előre félek, mi lesz? Ti hogyan spóroltok? Segítsetek!
Ha tinik is írnak vissza: ti hogy élitek meg, ha a szüleitek akaratukon és saját hibájukon kívül nem állnak jól anyagilag?
Mi egész jól élünk, apámtól jön a gyerektartás 50ezer, anyám keres 200ezer körül. Nagymamámtól megkaptam egy 2008-as Renault Clio-t. Havonta 10ezer költőpénzem van. Ebből általában 7-8 ezer benzinre megy el. De sokak még így is lenéznek.
17/f
Hát, most mi sem állunk jól annyira.9 milliós hitel a családi házunkon.A kutyusom is beteg lett (szerencsére van egy ismerős állatorvos).De talán most kezednek rendbe jönni a dolgok mert anyu talált egy jobban fizető állást, apunak állandó munkahelye lett, én meg a kinőtt cuccaimat vaterázom így anyuéknak nem kell annyi pénzt költeni ruhákra ha én is beszállok.Nem szeretek erre gondolni, nem is nagyon szoktam mivel ez csak elszomorít.De talán majd kimászunk ebből is.:)
14/L
Pénz? Az nem boldogít. Mi sem vagyunk gazdagok, sőt, nem állunk jól, de sokkal büszkébben megyek végig a telepen a többi velem egykorú "utcagyerek" között, mint pár tömött liba :) a családomat pedig soha nem cserélném pénzre, én egyszerűen jól vagyok így is...
16/F
Köszönöm mindenkinek a válaszát és az őszinteségét!
Mindőtöknek kívánom, hogy az álmaitok teljesüljenek, és az anyagi helyzete mindenkinek a megérdemeltek szerint alakuljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!