Mennyire normális manapság az hogy 15-16 éves lányok 20-on éves fiúkkal járnak és szexelnek?
Maradi vagy. Én 15 éves voltam, amikor összejöttem az első barátommal. Ő akkor 24 éves volt. Ennek közel 20 éve már. Szerelem volt, jól éreztük magunkat együtt, senki nem bántott senkit, normálisan voltunk együtt, védekeztünk a nemi életkor, 2 évig voltunk együtt.
Láttál te már kérdező 15-16 éves fiút és lányt? Két külön világ. Évek gondolkodásban. Már tudományosan is igazolt, hogy a 15-16 éves lányok sokkal fejlettebbek gondolkodásban, teljesen máshogy gondolkoznak és mást várnak egy kapcsolattól, mint a korabeli fiúk, ezért vonzódnak az idősebb fiúkhoz.
#12 Egyébként igen, nem érnek hamarabb, csak testileg, de minden tinilány érettnek hiszi magát ebben a korban, de közben tinilányok zöme kb. ugyanazt csinálja, mint a fiúk. Fiúk-lányok egyaránt ugyanakkor kezdenek a másik nem iránt érdeklődni, 12 évesen már vannak nem szűzek, 15-16 évesen megy az instagram, tiktok meg az egyéb ilyen hülyeségek... Na meg a lehetek terhes kérdések.
Persze vannak normális lányok, de ugyanúgy vannak normális fiúk is bőven.
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
Ebből is látszik, hogy ez a fiatalabb lány, idősebb fiú felállás már inkább egy elvárás a fiatal korosztálynál, ezért kezd sok tinilány nála idősebbel, sok fiú meg nála a fiatalabbal ebben a korban, mert ez a "normális" a fiataloknál.
#14 Egyébként bírom, hogy ilyenkor le van pontozva az ember, pedig ezek csak szimplán tények, nem érnek korábban a lányok, egy kicsit sem. Általában azok az emberek mondják, hogy a lányok korábban érnek, akik maguk is érettnek hitték magukat ennyi idősen, vagy akik 25 évesen 14-16 éves lányokkal akarnak szexelni.
Furcsa mód nem fiúkat hallottam lefogyatékozni egy 11 év körüli kislányt a buszon, hanem 16-18 év körüli lányokat, érdekes mód nem csak fiúktól hallom bőven a g**i szót, hanem a lányoktól is, és még sorolhatnám. Inkább arról van szó, hogy mindkét nemnél vannak későn és korán érők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!