Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire normális manapság az...

Mennyire normális manapság az hogy 15-16 éves lányok 20-on éves fiúkkal járnak és szexelnek?

Figyelt kérdés
Számtalan ilyet látok hogy a 14-16 éves korosztály 20-on x éves fiúkkal "kavar".Miért gondolják ezek a lányok hogy ez normális?Vagy maradi vagyok?
2020. aug. 16. 14:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
Én 16 voltam mikor összejöttem a párommal aki 20 volt akkor. Ez volt 12 éve. Van házunk, munkánk gyerekünk és most jön a második baba novemberben. Nem kell mindig elitélni azt ha ilyen korban vannak együtt.
2020. aug. 16. 15:11
 2/21 anonim ***** válasza:
69%
Az irigyek már pontoznak lefele 😂
2020. aug. 16. 15:23
 3/21 anonim ***** válasza:
73%
Maradi vagy. Teljesen normális. Nem véletlenül engedélyezett a törvények szerint is 14 évesen lehet már szexelni. 15-16 éves lányok érettebbek már idősebb palira vágynak, kortársaik mind gyerekesek. A húszonéves pasik meg nincsenek a huszonéves lányokkal egyszinten, akiknek már nem elég néhány kedves szó, hanem ott keményen virítani kell a pénzt, jól kinézni..stb de a tizenéves lányokkal meg pont jól kijönnek, mert azok őszintén tudnak szeretni még, és nincsenek ilyen anyagi igényük. Viszont szexre is kaphatóak már. Nyilván a tizenéves fiúk maradnak ki a sorból, mert az egyik korosztálynak sem kell, mert gyerekesek a tizenéves lányoknak és nem tudnak semmit sem felmutatni a huszonéveseknek.
2020. aug. 16. 15:26
 4/21 anonim ***** válasza:
79%

15 évvel, sőt 70 évvel, sőt 700 évvel ezelőtt is "divat" volt.

15 éve osztálytársam, az akkor 15 éves lány, egy 33 éves manchild-al járt.

Nagymamám 16 volt mikor összeházasodott a 28 éves nagyapámmal.

Nem csak most divat, de a lányok ilyen szempontból hamarabb érnek, mondom ezt úgy, hogy nekem velem egyidős férjem van.

2020. aug. 16. 15:31
 5/21 anonim ***** válasza:
88%

17 évesen jöttem össze a párommal, aki akkor 23 volt, ez 12 éve volt, azóta is boldogan élünk együtt.

Nekem a korombeli fiúk nem is jöttek számításba, mert nagyon éretlenek voltak még, viszont szükségem volt arra, hogy intellektusban is egy szinten legyünk.

2020. aug. 16. 15:31
 6/21 anonim ***** válasza:
84%
18-29 felállásban jöttünk össze. 20 éve vagyunk házasok, kutya, macska, tyúkok, kertesház, gyerekek.
2020. aug. 16. 15:58
 7/21 anonim válasza:
90%
Ez nem manapság van, a 90-es években voltam tinédzser, akkor is sokan jártak náluk idősebb sráccal. Nem tudom, hogy maradi vagy-e, de némi olvasgatás rád férne szociológia témában.
2020. aug. 16. 16:03
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Szintén 17 éves voltam, amikor összejöttünk a férjemmel.

A szüleim ellenezték, de amikor látták a kapcsolat komolyságát, beletörődtek.

Ennek, 13 éve, decemberre várjuk a 2. babánkat.

Mondjuk, fura dolgok ezek. Pont ma beszélgettünk róla a férjemmel, hogy mi lenne, ha majd odajutunk, amikor a lányunknak udvarolnak majd.

Mindketten hevesen tiltakoztunk, hogy egy 18-20 éves a 15-16 éves lányunk közelébe se jöhessen.

Mire rádöbbentünk, hogy dehát, mi is így jöttünk össze. 🙈

Szülői szemszögből, aggasztó. A fiatalság szenpontjából, viszont, nincs aggasztó benne.

2020. aug. 16. 16:04
 9/21 anonim ***** válasza:
83%
Hát úgy, hogy 14-15 éves egy 25 évessel sok, akárki akármit mond, de mondjuk egy 16 éves meg egy 20 éves kapcsolata nem gond.
2020. aug. 16. 16:46
 10/21 anonim ***** válasza:
48%
Az utóbbi napokban egyébként szinte csak ilyen tinilányos idősebbekkel szexelős kérdések vannak, valaki erre veri?
2020. aug. 16. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!