Mennyire normális manapság az hogy 15-16 éves lányok 20-on éves fiúkkal járnak és szexelnek?
15 évvel, sőt 70 évvel, sőt 700 évvel ezelőtt is "divat" volt.
15 éve osztálytársam, az akkor 15 éves lány, egy 33 éves manchild-al járt.
Nagymamám 16 volt mikor összeházasodott a 28 éves nagyapámmal.
Nem csak most divat, de a lányok ilyen szempontból hamarabb érnek, mondom ezt úgy, hogy nekem velem egyidős férjem van.
17 évesen jöttem össze a párommal, aki akkor 23 volt, ez 12 éve volt, azóta is boldogan élünk együtt.
Nekem a korombeli fiúk nem is jöttek számításba, mert nagyon éretlenek voltak még, viszont szükségem volt arra, hogy intellektusban is egy szinten legyünk.
Szintén 17 éves voltam, amikor összejöttünk a férjemmel.
A szüleim ellenezték, de amikor látták a kapcsolat komolyságát, beletörődtek.
Ennek, 13 éve, decemberre várjuk a 2. babánkat.
Mondjuk, fura dolgok ezek. Pont ma beszélgettünk róla a férjemmel, hogy mi lenne, ha majd odajutunk, amikor a lányunknak udvarolnak majd.
Mindketten hevesen tiltakoztunk, hogy egy 18-20 éves a 15-16 éves lányunk közelébe se jöhessen.
Mire rádöbbentünk, hogy dehát, mi is így jöttünk össze. 🙈
Szülői szemszögből, aggasztó. A fiatalság szenpontjából, viszont, nincs aggasztó benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!