17 éves fiam ellen tehetnek jogi lépéseket ha zaklatta több barátjávál az egyik lány osztálytársukat?
Ma tudtam meg mit művelt a fiam. Nem köszönte meg amit kapott, de a lány szülei felakarják jelenteni. Amit kicsit túlzásnak érzek.
A lány a fiam miatt vált iskolát, nagyon sajnálom.
Az apja a számítógépet és a konzolt szétverte. A telefonját elvettük, minden fiókját töröltük, felfüggesztettük.
A barátainak megkellett mondania, hogy mostantól nem beszélhetnek, vagy barátkozhatnak. Innentől kezdve mi hozzuk, visszük külön órára és ennyi. Nem mehet ki a kertből sem. Mi nem egy szörnyeteget neveltünk
Kiskora óta ara neveltük, ne bántson másokat, erre meg itt van ez. Tudom milyen a lánynak, engem is bántottak az iskolában. Szörnyű ez a tudat, hogy a fiam mit művelt és nem is érdekli. Jobban izgatja hogy az idi.ta videósait nem tudja nézni, hogy nincs telefonja stb..
Sok mindenen változtattunk, kezdve azzal hogy nem megy vissza az eddigi gimibe shol tanult. A helyi gimnáziumba megy, ahol az apja is dolgozik.
"Az apja a számítógépet és a konzolt szétverte"
Akkor megvan, honna veszi a példát az eröszakos viselkedésre.
Meg a büntetéseitek sem reálisak, meddig lehet egy 17 éves valakit elzárva tartani? Legkésöbb, ha az iskola kezdödik, vége lesz, bárhová el tud menni, bárkivel tud kapcsolatot tartani és jogilag már most is büntethetök vagytok, ha bezárjátok!
"Az apja a számítógépet és a konzolt szétverte"
Jó sok pénzetek lehet...
Igen, tehetnek jogi lépéseket ennele.
Nálunk a város egyik iskolájában tavaly volt egy tanármémes ügy. Ott is be volt vonva a rendőrség, csak azt nem tudták kideríteni, hogy a mémes Insta oldalt ki üzemeltette, s kik küldték oda a mémeket. De ha engedély nélkül készít valaki valaki másról képet, és még fel is tölti valahova, azért simán fel lehet jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!