Novemberbe lesz az esküvőjük amit nemtudok elfogadni hogy ilyen fiatalon feleség lesz! (nem mondtam még neki semmit ezzel kapcsolatosan mivel örülök hogy a lányom boldog,de még túl fiatalnak tartom ehez az egészhez)
Más anyukák véleményére lennék kívàncsi hogy hogyan dolgozták fel.
Nincs ezen mit feldolgozni. Felnőtt ember, azt csinál, amit akar.
2020. júl. 23. 17:59
2/22 anonim válasza:
Mást nem nagyon tudsz tenni. Majd elválnak. Aztán a lányod is egyedülálló anyuka lesz 1-2 kölykökkel.
2020. júl. 23. 17:59
3/22 anonim válasza:
Igen, fogadd el. Sose tudni, lehet hogy majd aranylakodalmat ülnek
2020. júl. 23. 18:07
4/22 anonim válasza:
Fogadd el. Nem törvényszerű ám, hogy elválnam. És lesznek unokáid, boldog nagyi leszel.
2020. júl. 23. 18:10
5/22 anonim válasza:
4!
Vagy úgy döntenek, hogy nem vallalnak gyereket és így nem lesz belőle nagyi
2020. júl. 23. 18:43
6/22 anonim válasza:
Nem értem, mi a probléma. Nem is extrém a korkülönbség, és gondolom nem pár hónapja ismerik egymást.
Inkább az lehet a problémád, hogy elveszted a kislányodat, most már felnőtt státuszba kerül véglegesen.
2020. júl. 23. 18:50
7/22 anonim válasza:
Hasonlóan házasodtunk mi is, én alig 20 voltam, a férjem 31. 20 éve vagyunk boldog házasok, sosem volt még csak mosolyszünet sem. A lányainknak csak remélni tudom, hogy ugyanilyen szerencséjük legyen, mint nekem van a férjemmel. 😊
2020. júl. 23. 19:08
8/22 anonim válasza:
ez milyen kérdés? fogadd el. tudsz mást tenni?
2020. júl. 23. 20:32
9/22 anonim válasza:
Csak manapság furcsa ez. Szüleim is hasonló korúak voltak, köztük 9 év korkülönbség volt. Édesapám tavaly sajnos elhunyt. De olyan jó kapcsolatot másnál még nem láttam. Úgyhogy ez a majd elválnak dolog..... Miért válnának el? Mert a legtöbb ember hamar feladja, nekik miért kéne. Nem is ismerjük őket.
2020. júl. 23. 20:35
10/22 anonim válasza:
Talán azért, mert 19 évesen NULLA ÉLETTAPASZTALATTAL férjhez megy egy 27 éves férfihoz.
Persze, lehet romantikusan álmodozni, hogy minden jó lesz.
A kislány még nem is élt, nem tudja hogy működik a világ.
Mellesleg ez már nem olyan világ mint 30 évvel ezelőtt ahol anyud és apud élt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!