Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi ez a sok kérdés az osztályo...

Mi ez a sok kérdés az osztályokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon unatkoznak egyesek... Én is kiírhatnám, hogy milyen lesz a 9. osztály, de mégsem teszem. :D
2010. aug. 3. 00:24
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

A 9.-ről mesélhetnék,nekem nagyon jó volt:D

Talán már unatkoznak vagy várják h milyen lesz az új év.

Osztálytársamtól is kérdeztem este msnen,hogy mizu.Válasz:"nemsok....várom a sulit" :D

Én nem várom:D

15/L

2010. aug. 3. 08:23
 3/7 anonim ***** válasza:
én is várom már:D utálok itthon dekkolni:S
2010. aug. 3. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:
mert mindneki bevn sz@rva:D csak nem értem mitől.millió ember túlélte,akkor nem hiszem,hogy pont ő fog belehalni.-.-":DD de én már else olvasom,csak amelyiknek van értelme:D
2010. aug. 3. 13:02
 5/7 anonim ***** válasza:

:$ az a helyzet,hogy már várom a középsulit..és itthon már annyi mindent csináltam..inkább már mennék minden hétköznap a városba:D meg péntekenként bulizni:)

Amúgy tényleg..bevagyok f_sva a 9.-től:P főleg az első 1 héttől..majd kiderül..:D

2010. aug. 3. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem elég szar volt az egész középiskola nem csak a 9.

Van akinek mákja van és jó osztályba kerül, valaki meg pont egy rakás beképzelt sznob közé.

2010. aug. 3. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
A 9.nekem is rossz volt,én is elég szar osztályba kerültem:S.Tele van nagyképűekkel,és én utálom az ilyen embereket:/.De reménykedek,hogy a 10.jobb lesz:(
2010. aug. 4. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!