Mi ez a sok kérdés az osztályokkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 22:19
1/7 anonim válasza:
Nagyon unatkoznak egyesek... Én is kiírhatnám, hogy milyen lesz a 9. osztály, de mégsem teszem. :D
2/7 anonim válasza:
A 9.-ről mesélhetnék,nekem nagyon jó volt:D
Talán már unatkoznak vagy várják h milyen lesz az új év.
Osztálytársamtól is kérdeztem este msnen,hogy mizu.Válasz:"nemsok....várom a sulit" :D
Én nem várom:D
15/L
3/7 anonim válasza:
én is várom már:D utálok itthon dekkolni:S
4/7 anonim válasza:
mert mindneki bevn sz@rva:D csak nem értem mitől.millió ember túlélte,akkor nem hiszem,hogy pont ő fog belehalni.-.-":DD de én már else olvasom,csak amelyiknek van értelme:D
5/7 anonim válasza:
:$ az a helyzet,hogy már várom a középsulit..és itthon már annyi mindent csináltam..inkább már mennék minden hétköznap a városba:D meg péntekenként bulizni:)
Amúgy tényleg..bevagyok f_sva a 9.-től:P főleg az első 1 héttől..majd kiderül..:D
6/7 anonim válasza:
Nekem elég szar volt az egész középiskola nem csak a 9.
Van akinek mákja van és jó osztályba kerül, valaki meg pont egy rakás beképzelt sznob közé.
7/7 anonim válasza:
A 9.nekem is rossz volt,én is elég szar osztályba kerültem:S.Tele van nagyképűekkel,és én utálom az ilyen embereket:/.De reménykedek,hogy a 10.jobb lesz:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!