Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 8. -ba megyek. Jobb lesz az...

8. -ba megyek. Jobb lesz az osztály viszonya a tanárokkal?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy viccelődnek velünk majd?
2010. aug. 2. 21:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én most ballagtam. A mi sulink a legjobb a világon :D

Nekem nagyon jó volt az utolsó év,mert volt egy srác...na mind1 :D

A tanulás első félévbe napi 30 perc max :D és felvettek a város legjobb sulijába. 2. félévben is kell tanulni,hogy a középsuliban ne szívjuk meg,de a tanárok jobb fejek lesznek sokkal. Nekünk a töri tanárunk soha nem mosolygott,de az utolsó két hétben szinte mindig szóval elég durva volt. 7 éven át mi voltunk az évfolyamban a legrosszabb osztály,mindig mondták,hogy így a cések úgy a cések,aztán nyolcadikra megszerettek minket és mindenki írigyelte,hogy a nyócccések milyen összetartóak stb...

Jó lesz hidd el :D És a felvételi se olyan gáz...

2010. aug. 3. 14:46
 12/20 A kérdező kommentje:
Én a felvételitől tojok, pedig rokonaim szerint 1000%, hogy felvesznek a legjobb suliba. Nekünk törióra kész rémálom, össze-vissza hablatyol a tanár. Amúgy nálunk fizika- és infotnár nagyon normális, 28 éves, matektanár nagyon jófej, ő már öregebb, kémia- és biológiatanár is nagyon szimpi nekünk. Szóval egyedül ofőt utáljuk.
2010. aug. 3. 18:39
 13/20 anonim ***** válasza:

nyugi :) a tanárok csak az első félév vége fele lesznek nagyon kemények a felvételi miatt , aztán a második fél évben , igaz h kell tanulni , de akkor már érezhető, hogy kedvesebbek, elnézőbbek, és készülnek arra h elbúcsúzzanak tőletek .

Sok sikert a felvételihez majd ha odakerülsz ! :)

2010. aug. 3. 23:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Nálunk csak rosszabb lett a helyzet. Nem vagyok stréber (messze nem!:)), de sokszor már nem bírtam elviselni az órákat, annyira idegesítő volt a sok h*lyegyerek :S
2010. aug. 4. 10:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Minket 8.ba nagyon imádtak :) Kivéve az igazgató, az már nagyon várta a ballagásunkat! :P
2010. aug. 9. 21:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Attól,, hogy nyolcadikos vagy, semmit jelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 13. 12:12
 17/20 anonim ***** válasza:
A tanárok mindent komolyan vesznek, mindig mondák majd, hogy ezért gimiben ez, meg az lesz, ezt a gimis tanárok nem fogják elviselni... Meg ott a ballagás is. Semmi sem tetszik a tanároknak... De a 2. félév jobb lesz, mert akkor már nem fognak annyit cinkelni a tanárok.
2010. aug. 13. 23:58
 18/20 anonim ***** válasza:

Miért viccelődnének veletek kedves kérdező?????

Miért azt hiszed lazább lesz az éved és flörtölni fogsz a tanárokkal vagy miiii?

Hidd el keményen fognak bánni veletek, márpedig azért is, mert másik iskolába mentek, s nehogy azt hidd, hogy a 8. osztály egy olyan év, ahol lehet játszani és szórakozni, mert 8-os vagy...

Álomvilágban élsz kisapám. Miért tenne kivételt egy 8-os és 7-es között???

Mitől lenne más a viszonyotok?

Ugyanolyan gyerekek vagytok, mint az egy évvel alatta levőtök és nehogy azt hidd, ha már nyolcadikos vagy, akkor tiéd az egész iskola!

A tanár úgy áll a diákhoz, ahogy a diák a tanárhoz!

Jah és ha 1,75-re állsz, akkor sem fog átengedni, mert csak 8-as vagy!!!

Az élet nem habos torta!

2010. aug. 14. 00:21
 19/20 anonim ***** válasza:

utolsó voltam: JAH ÉS TISZTELJÉTEK A TANÁROKAT, NINCS JOGOTOK fikázni

őket!!!!!

2010. aug. 14. 00:23
 20/20 A kérdező kommentje:

Nem 1,75 az átlagom, hanem 4,92, de mindegy.

Amúgy pedig tudom, hogy szigorúak, nem "flörtölni" akarok velük, azt kérdeztem, hogy jobb lesz-e a viszony, magyarul fognak-e velünk viccelődni. A matektanárnak olyan osztálya van, akivel minden szünetben ott van, viccelődik. Minket az ofőnk le se sz*r.

2010. aug. 14. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!