8. -ba megyek. Jobb lesz az osztály viszonya a tanárokkal?
Én most ballagtam. A mi sulink a legjobb a világon :D
Nekem nagyon jó volt az utolsó év,mert volt egy srác...na mind1 :D
A tanulás első félévbe napi 30 perc max :D és felvettek a város legjobb sulijába. 2. félévben is kell tanulni,hogy a középsuliban ne szívjuk meg,de a tanárok jobb fejek lesznek sokkal. Nekünk a töri tanárunk soha nem mosolygott,de az utolsó két hétben szinte mindig szóval elég durva volt. 7 éven át mi voltunk az évfolyamban a legrosszabb osztály,mindig mondták,hogy így a cések úgy a cések,aztán nyolcadikra megszerettek minket és mindenki írigyelte,hogy a nyócccések milyen összetartóak stb...
Jó lesz hidd el :D És a felvételi se olyan gáz...
nyugi :) a tanárok csak az első félév vége fele lesznek nagyon kemények a felvételi miatt , aztán a második fél évben , igaz h kell tanulni , de akkor már érezhető, hogy kedvesebbek, elnézőbbek, és készülnek arra h elbúcsúzzanak tőletek .
Sok sikert a felvételihez majd ha odakerülsz ! :)
Miért viccelődnének veletek kedves kérdező?????
Miért azt hiszed lazább lesz az éved és flörtölni fogsz a tanárokkal vagy miiii?
Hidd el keményen fognak bánni veletek, márpedig azért is, mert másik iskolába mentek, s nehogy azt hidd, hogy a 8. osztály egy olyan év, ahol lehet játszani és szórakozni, mert 8-os vagy...
Álomvilágban élsz kisapám. Miért tenne kivételt egy 8-os és 7-es között???
Mitől lenne más a viszonyotok?
Ugyanolyan gyerekek vagytok, mint az egy évvel alatta levőtök és nehogy azt hidd, ha már nyolcadikos vagy, akkor tiéd az egész iskola!
A tanár úgy áll a diákhoz, ahogy a diák a tanárhoz!
Jah és ha 1,75-re állsz, akkor sem fog átengedni, mert csak 8-as vagy!!!
Az élet nem habos torta!
utolsó voltam: JAH ÉS TISZTELJÉTEK A TANÁROKAT, NINCS JOGOTOK fikázni
őket!!!!!
Nem 1,75 az átlagom, hanem 4,92, de mindegy.
Amúgy pedig tudom, hogy szigorúak, nem "flörtölni" akarok velük, azt kérdeztem, hogy jobb lesz-e a viszony, magyarul fognak-e velünk viccelődni. A matektanárnak olyan osztálya van, akivel minden szünetben ott van, viccelődik. Minket az ofőnk le se sz*r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!