Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 8. -ba megyek. Jobb lesz az...

8. -ba megyek. Jobb lesz az osztály viszonya a tanárokkal?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy viccelődnek velünk majd?
2010. aug. 2. 21:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
már mért viccelődnének? :D nekünk rosszabb lett, sőt mondhatni krvszar, de hát az osztály is borzalmas volt. ha eddig szivattak, ugyanúgy szivatni fognak, ha szemetek voltak, akkor az nem fog megváltozni, csak mert 8.osok vagytok. 17/L
2010. aug. 2. 22:03
 2/20 A kérdező kommentje:
Mi osztályunkat pl. ofőnk rettentően utálja, azt mondja, hogy nincs agyunk, hülye barmok vagyunk meg amit eltudsz képzelni. Valakinek a fejét odaverte a szekrényhez, hogy bepúposodott neki. De matektanár, német- és angoltanár, rajztanár bír minket.. Csak ofő utál.
2010. aug. 2. 22:05
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
minket se bírt az ofő, de valahogy kibírta azt az első félévet. a 2. meg kit érdekel, azon nem múlik semmi. az osztályt a többi tanár szivatta, főleg a töri tanár ő meg egyátalán nem tekintett minket semminek, folyton idegbeteg volt, persze ez köszönhető volt annak a pár szerencsétlen kis balfsznak, akik nem bírtak megülni egy percig sem, és folyton piszkáltak mindenkit. 17/L
2010. aug. 2. 22:10
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Beleverte a fejét a szekrénybe??????????

Ez NAGYON DURVA!!!!!!!!!!

Ha az én fiammal csinálta volna ezt egy tanár,azt nem tette volna zsbre!!!!

Jelentsétek az igazgatónak!

Amugy nem fog változni a helyzet csak mert 8.osztba mentek!

2010. aug. 2. 22:10
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Helószia:)

Most ballagtam, de ofőnk egyszerűen imád minket és kiállt mellettünk a végsőkig:)

Pedig aztán mi voltunk az iskola réme..mindig a 8/A.xĐ

Nekünk amúgy nagyon szar volt:(

Nem lehettünk kifestve..minimálisan se..

Nem lehetett körmünk se..

Nem lehetett haj befestve..

Nem lehetett kivágott felsőket felvenni(nem cicikidobósra gondolok)

Nem lehetett szoknyát, illetve rövidnadrágot felvenni:(

Nagyon rossz volt..nagy melegekbe:S

Meg minden tanár a 8.Ara pikkelt..B-sek voltak a szentek..pedig azok tudod..ilyen divatőrült majmokra gondolok..latex naci tűsarkú egy sima pólóval..hát undorító..és összefogtunk június 10-e körül..15én ballagtunk, hogy mindneki smink, kivágott felső, szoknya stb..:)

csak lestek:)

lázadók voltunk nagyon:)

sok szerencsét:)

2010. aug. 2. 22:13
 6/20 A kérdező kommentje:

Hú hát nagyon gáz lehetett.

Az igazgató is mondta, hogy tiszta hülye, de nem cseréli le. Nálunk is mindig az volt, hogy mert: az 5.b! a 6.B! mindig a 7.a! (hetedikre összevontak minket)

2010. aug. 2. 22:28
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Tanárok is csak az érdeket lesik..tisztelet a kivételnek...

Ki tud egy kis ezt meg azt hozni..Fát, mer erdész vagy húst mer hentes vagy bort mert borász..szóval kajak nem kell őket félteni...

2010. aug. 2. 22:48
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi nagyon utáltuk az ofőnket és éreztettük is vele...Így utólag belátom,hogy nagyon hülyék voltunk.Ő a végsőgik kiáltt mellettünk,a tanáriban megvédett minket stb.

Nálunk 8.-ban volt a legrosszabb a helyzet.

A mi évfolyamunk volt a legrosszabb,én A-s voltam és mindig csak a 8.-osokról hallottunk.

Aztán ugye 8. legnagyobbak vagyunk szívattunk mindenkit,második félévbe könyvet is alig hordtunk,volt h ofőnél sztrájkoltunk és nem írtuk órán...amit most megszívtam mert csomó mindent nem tudtam matekból:D

Nálunk úgy volt,hogy azt mondták a tanárok,hogy ez a legrosszabb évfolyam és örülnek,hogy megszabadulnak tőlünk.A ballagáson mégis sok tanár könnyezett:)

Mi,az A-sok az órákon csináltunk hatalmas hangzavart,szünetekben csak a többiekkel szórakoztunk.A B-sek órán is és szünetbe is rosszat csináltak.A D-sek pedig mindig verekedni akartak,káromkodtak,1x ofőnket megütötte az egyik gyerek...(a d-sek bukottak ill. kisebbségiek voltak)

Voltak az évfolyamba olyan diákok,akik rendszeresen látogatták az igazgatónőt az irodájában.

Én 2x voltam lent,egyszer mikor beteg lettem,meg amikor a felvételi papíromért kellett lemennem:)

15/L

2010. aug. 3. 08:32
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

én is most megyek 8-ba:D

velünk már 7-ben is viccelődtek a tanárok.:D

mindenkinek a kedvenc tanára a töri tanár,mert 32éves csaj és nagyjófej.nyitott és nem kezel minket úgy mint valami kísérleti alanyokat.:D

meg talán még a magyar tanárral is nevettünk jókat.:D

az angol tanárunk is tök jófej lett velünk,pedig nagyon szigorú.

szerintem már sokkal lazábbak lesznek,főleg majd a 2.félévben amikor már csak bejártok a a suliba.:D

2010. aug. 3. 13:01
 10/20 anonim ***** válasza:

Én most voltam nyolcadikas,és mondhatni jobb volt,mint az eddigi összes többi osztály.Egyszer sem vesztünk össze(senki senkivel),csak az osztályfőnök néha leszidott bennünket.A mi osztályfőnökünk is úgy tett 4 éven keresztül,mintha utálna bennünket,de év végén(pont a ballagás napján) a ballagás után elkellett búcsúznia tőlünk,aztán elsírta magát..ezzel elárulta,hogy nem utált minket egy cseppet sem!:) csak néha már tele volt a p.csája a hülyeségeinkkel..:)

Amúgy sokkal jobb a nyolcadik,nekem elhiheted!Nagyon élvezd ki,első félévben hajts,ha beakarsz kerülni egy normális középsuliba(szeptembert vedd lazán és októbertől hajrá),januárban a felvételi előtti két hét nekem nagyon nehéz volt,szinte minden nap dolgozatokat írtunk,hol kicsit,hol nagyot,hol pedig feleltünk,tehát rengeteget kellett tanulni(napi 2,5 órám megvolt),aztán második félév márciusától csak hülyülni,beszélgetni,tévézni jártam be a suliba sok osztálytársammal,évfolyamtársammal együtt.Akkor a tanárok is tudták már jól,hogy nem kezdhetnek velünk semmit.Ugyan akkor is voltak dolgozatok,de ez nem jelent semmit..:) akkor már csak fél-1 óra tanulási időm volt meg..mert akkor már csak a dogákra tanultam,azokra is csak max. 1 órát..szóval..nem gáz a 8.:D

Én nyolcadik elején(decemberben) voltam depis,mert a matek nehezebben ment,de nyugi!Belejössz!:D

2010. aug. 3. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!