Szülők mivel győhetném meg anyukámékat erről? (lent)
nemsokára megrendezik szerény kis országunkban a műugró eb-t és nagyon elszeretnék menni de vidéki vagyok Szeretnék egy fényképet eg ysportolóval de nem engednek el
15 éves vagyok nem járok sehova mindent megcsináélok amit kell és jól tanultam kérlek segítsetek!!!
Sziaa:)
Én is decemberbe leszek 15:)
Végezz egy kis házimunkát, ha van testvéred játssz velük, ha bátyó vagy nővér van ne idegesítsd őket:)
És amikor anyud örül, hogy takarítottál vagy valami, akkor szépen kérd meg, ne agresszívan, hogy "Figyelj anya, igaz hogy vidékiek vagyunk, de minden álmom hogy eljussak a műugróra:) Tudod hogy mindenben segítek, és jól is tanulok.Nagyon szeretném:)"
Talán megenyhül:)
Sok sikert:)
Majd írd meg mivolt:)
14/L
minden nap megcsinálom amit kell segítek a házimunkában
a rokonokkal az a baj hogy akkor jönnek vendégségbe 1 hétre , de nem érdekel most van csak itt ki tudja lehet hogy többet nem jönnek , nem?
akire meg gondoltam felnőttként nem olyan most az anyagi helyzete én meg nem tudok neki segíteni
de hiába mondom neki hogy érdekel ŐT nem érdekli és kész )-: már csak pár nap és jönnek a műugrók
és meg is kéne találnomőket egy közös képért , ez nem olyan nagy ügy más elmegy németbe csak hogy láthasson embereket ...
Első vagyok.
Hát igen nekem örkényi ismerősöm elment sopronba mert Manson-b*zi xD
Miért nem enged el? Nem bízik benned, vagy csak mert drága, vagy miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!