Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők mivel győhetném meg...

Szülők mivel győhetném meg anyukámékat erről? (lent)

Figyelt kérdés

nemsokára megrendezik szerény kis országunkban a műugró eb-t és nagyon elszeretnék menni de vidéki vagyok Szeretnék egy fényképet eg ysportolóval de nem engednek el

15 éves vagyok nem járok sehova mindent megcsináélok amit kell és jól tanultam kérlek segítsetek!!!

2010. aug. 2. 21:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kérj meg egy idősebb embert (szülőt, rokont) hogy vigyen el, mert neked ez nagyon fontos. :)
2010. aug. 2. 21:19
 2/11 anonim ***** válasza:

Sziaa:)

Én is decemberbe leszek 15:)

Végezz egy kis házimunkát, ha van testvéred játssz velük, ha bátyó vagy nővér van ne idegesítsd őket:)

És amikor anyud örül, hogy takarítottál vagy valami, akkor szépen kérd meg, ne agresszívan, hogy "Figyelj anya, igaz hogy vidékiek vagyunk, de minden álmom hogy eljussak a műugróra:) Tudod hogy mindenben segítek, és jól is tanulok.Nagyon szeretném:)"

Talán megenyhül:)

Sok sikert:)

Majd írd meg mivolt:)

14/L

2010. aug. 2. 21:20
 3/11 A kérdező kommentje:

minden nap megcsinálom amit kell segítek a házimunkában

a rokonokkal az a baj hogy akkor jönnek vendégségbe 1 hétre , de nem érdekel most van csak itt ki tudja lehet hogy többet nem jönnek , nem?

akire meg gondoltam felnőttként nem olyan most az anyagi helyzete én meg nem tudok neki segíteni

2010. aug. 2. 21:33
 4/11 A kérdező kommentje:

de hiába mondom neki hogy érdekel ŐT nem érdekli és kész )-: már csak pár nap és jönnek a műugrók

és meg is kéne találnomőket egy közös képért , ez nem olyan nagy ügy más elmegy németbe csak hogy láthasson embereket ...

2010. aug. 2. 21:36
 5/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Hát igen nekem örkényi ismerősöm elment sopronba mert Manson-b*zi xD

Miért nem enged el? Nem bízik benned, vagy csak mert drága, vagy miért?

2010. aug. 3. 07:39
 6/11 A kérdező kommentje:
mert őt nem érdekli egyáltalán és mert félt pedig nem csinláok rosszat, és megbízható vagyok
2010. aug. 3. 09:11
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
hali.csomó haveromnak ilyen az anyja apja... nem engedi sehova még a városba se... omg.. xD mind1.. segíteni nem tudok.... mond neki... ne sz@rozz... mond neki.. vagy elvisz vagy nem... engem mondjuk alap elvinne.. ha érdekelne xD
2010. aug. 3. 10:15
 8/11 margoz ***** válasza:
Értetö anyukád aggodalma,egy nagy városban,főleg ha ugy igazán te sem voltál egyedül még,nem biztonságos.Lehet hogy a közelébe sem jutnál a kedvenc sportolódnak, levélben is fel veheted a kapcsolatot,válaszolni szoktak és kérhetsz képet is.Aztán majd talán jövöre már fel keresheted.Az interneten keress rá.
2010. aug. 5. 19:06
 9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó válaszoló a sportoló nem magyar és nem találtam róla nagyon semmit, segítenél nekem? O.O
2010. aug. 5. 21:14
 10/11 margoz ***** válasza:
Ird ki pontosan,hogy ki az a sportoló,milyen nemzetiségü mikor lesz és hol az a bizonyos esemény.Meglátod rengetegen fognak neked segiteni,én is igyekszem,utolsó voltam
2010. aug. 7. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!