Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány korban kezdenek a fiúk...

Hány korban kezdenek a fiúk és a lányok vágyni egy barátra/barátnőre?

Figyelt kérdés
Ugye, a gyerekeknél még gáz, ha valakinek van már csak barátja is a másik nemből. Hány éves korban tűnik el ez belőlük és mikor kezdik inkább kibeszélni a fiúk a szép lányokat vagy fordítva? Mikor kezdi egyre inkább érdekelni őket az ellenkező nem?

2020. jún. 26. 20:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Az egészséges és nem gáz, hogy én régen olyan 12,5 évesen kezdett el érdekelni és akkor akatam először barátnőt? :-$
2020. jún. 28. 21:48
 12/20 A kérdező kommentje:
Akkor vágytam először a csókra és úgy általában barátnőre.
2020. jún. 28. 21:50
 13/20 anonim ***** válasza:
95%
Nekem olyan 24 évesen jött elő először, hogy szeretnék párt, addig bele se fért volna mégvalaki az életembe, mert kicsit asszem talán depis is voltam. Szóval tehát én nem is agyaltam ezen; tehát olyan 24 éves koromig nem hiányzott.
2020. jún. 28. 21:53
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

#11 Miért lenne gáz? Ez mindenkinél máshogy jön, ahogy már páran írták is. Van olyan, aki 20 évesen se akar, bár ott lehet, hogy már van valami a háttérben, pl. aszexuális az illető, de ezzel sincs semmi gond.

A gyerekek máshogy érnek, van aki korábban, van aki kicsit később. Általában a lányok szoktak egy kicsit korábban érni ebben a témában.

2020. jún. 28. 21:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Visszagondolta alsóban is "jártam" már egy osztálytársammal, ami abban merült ki, hogy levélben megbeszéltük, hogy ő a barátom, de kb egymáshoz sem mertünk szólni. Aztán olyan 12 évesen lett úgy pasim, hogy vele csókolóztunk is. 14 évesen lett egy nagy szerelmem, akivel 1 évig együtt is voltunk, vele is veszítettem el, bár korai volt, de sosem bántam meg. Onnantól mindig vágytam társra.
2020. jún. 28. 22:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

16/f

Nekem szüleim mindig engedtek az internethez, és ott viszonylag sok közösségi játékkal játszottam, és onnan tudtam meg sok mindent 12 évesen. Persze az olyan intim féle dolgokat már előtte is tudtam. Annyi a lényeg, hogy én 12-13 évesen találtam rá az első lányra az életemben egy játékban ami tartott fél évig. Felhívom a figyelmed hogy ha vége az elsőnek akkor elő fordulhat a 1-2 hetes depressziós hangulat mint az én esetemben.. azután rátaláltam a következőre ugyanabban a játékban. Szüleim szerencsére beleegyeztek a találkozásba így azóta is együtt vagyok vele.

A lányoknál meg szerintem függ hogy ki szól hozzá, mert ha nincs társaság soha nem lesz pasi, ami függ tőle, mint kinézet, tudás.. egyebek.

2020. jún. 29. 01:18
 17/20 anonim ***** válasza:
82%
Engem ez olyan 19 éves korom körül kezdett el érdekelni, addig egyáltalán nem ilyen szemmel néztem a fiúkat, tulajdonképpen nem tettem különbséget a nemek között. Most 21 vagyok, most már vágyom egy párkapcsolatra és ténylegesen el is tudnám képzelni magam egy sráccal.
2020. jún. 30. 00:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nalam olyan 15-16 evesen indulz be, mikor az osztalyban nar sokaknak lett baratja es en is elkezdtem vagyni ra. Vegul aztan 20 korul ert be a dolog es 22re lett parkapcsolatom.
2020. júl. 2. 05:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Komolyabban 12-13 éves korban

De vannak akik előbb vagy később (egyén függő)

2020. júl. 6. 00:47
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Húúha, most picit zavarban vagyok, mert engem már 9 évesen érdekeltek a fiúk, akkor lett is egy „pasim” akivel kicsit kevesebb mint egy évig voltam együtt, aztán 12 évesen volt egy kis nyári „kalandom” egy fiúval (kb 1 hónap volt xD), utána meg lett egy elég hosszú kapcsolatom egy másik sráccal, akivel 1 évig csak barátok voltunk aztán mindketten elmondtuk, hogy máshogyan érzünk aztán kb 3 hét múlva összejöttünk meg minden szipi-szupi volt, most 16 vagyok és még mindig ez a szerelem-barátság váltakozása jellemez minket xD
2020. szept. 5. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!