Hogy kezeljük az ilyesmit tapintatosan?
A gyerekemnek merevedése volt közössègben (aquapark) èn elküldtem finoman pisilni. Erről utána hogy érdemes beszélni? Voltak akik nevettek stb.
N
Itt semmi rossz nem történt. Ezt kell vele megértetni, hogy ez csak egy hülye helyzet, nem bűn.
Nem az ő hibája, hogy felállt neki, és ez előfordulhat bárkivel, különösen kamaszként. (Ez várhatóan a jövőben is megesik.)
Te sem vétettél, mert ez mégiscsak privát dolog, és azt akartad, hogy az is maradjon. Csak a javasolt megoldásod volt vacak.
Akik nevettek, azok meg zavarukban nevettek. Ez egy privát dolog, pont mint a kakilás.
Jelezd neki, hogy ez egészséges és normális, de attól még privát dolog, igyekszünk leplezni, stb. Mint a pukizást. Az is természetes, mégsem csináljuk nyílt színen mások előtt.
Ha merevedése van, ne sétálgasson. Ha ül, úgy a legkönnyebb leplezni. Ha gondol valami másra, pl a szorzótáblára, elmúlik magától.
"Mondjuk ideje lenne felvilágosítani ennyi idősen," 13-as írta.
Mi az, hogy ennyi idősen? Anyámék elmesélése alapján nekem csecsemőkortól kezdve rendszeresen felállt a legváratlanabb helyeken és időben. És ezzel nem vagyok egyedül. Többeket ismerek, köztük a fiamat is, akinek egészen kicsi korától feláll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!