Miket csinálhatnénk a 17 éves lány unokatestvéremmel?
Nem sokára fog hozzánk jönni nyaralni a 17 éves unokatestvérem de nem tudom hogy miket csinálhatnénk.
13L
koszike a válaszokat.
-A sminkelés-fodrászkodást mindenképpen ki fogjuk próbálni mivel ő nagyon jol tudja megcsinálni a hajat és én meg jól tudok sminkelni...
-A kutya sétáltatás is remek otlet mivel állatimádók vagyunk.
-Ruhapróbálgatás... ez jo otlet...vannak a szekrény alján nagyon régi ruhák,azokat fogjuk oszzeviszza próbálgatni aztán az unokatestvérem megcsinálja a hajunkat en meg kifestem magunkat és már egy nap el is ment.Aztán úgy fogunk mászkálni a házban :D
mégegyszer koszi a válaszokat és ha még tudtok valamilyen tippeket akkor meg írhatttok. puszi
ezekhez mondjuk pénz kell, de ha van akkor tökéletes programok: mozi, bowling, billiárd, mekizés.
még ennyi jutott eszembe, 2. válaszoló voltam.
Nem tudom, hogy merre laktok, (pl.: a Balatonhoz közel, vagy az ország másik felén) de délutánra/kora estére nagyon jó program lemenni egy közeli parkba, sétálgatni, fagyizni (közben sétáltatni a kutyát). Esetleg, ha van görkorcsolyátok, azzal is mehettek.
Gyöngyötfűzni, illetve scooby-doo-t csinálni (ezzel a technikával nagyon szép díszeket/kulcstartókat/állatokat/ceruzadíszeket lehet csinálni) !
Nálunk a mólón van ugrálóvár, dodgem, bungee jumping. Ezekkel is elég olcsók (300-400-500 Ft) és jó szórakozás!
Remélem, tudtam egy kicsit segíteni!
szerintem ezek állati gyerekesek, a 17éwesnek...:S
telefonbetyárkodjatok.az minden korosztálynak bejön.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!