Szerelmes SMS-eket találtam a 14 éves fiam telefonján amiket egy másik (idősebb) fiúnak küldött Mint csináljak?
hát ha ez tényleg igaz,akkor nincs más lehetőség csak elfogadni.és várni hogy ő maga mesélje el.én is biztos szomorú lennék ha a gyermekem a saját neméhez vonzódna,de elfogadnám és ugyanúgy imádnám,mert én hordtam ki 9 hónapon át,én szültem meg és imádom.ezen semmi nem változtathat!!!!ez az ő választása,neki így jó.az a hat év nem olyan sok,tehát szerintem nem pedofil a srác.próbálj minél szorosabb kapcsolatot kialakítani a fiaddal,hogy bízzon benned és bevallja.így megismerhetnéd a másikat és megbizonyosodhatnál róla mik a szándékai.
javaslom mesélj a fiadnak a múltad titkairól.mond neki hogy most már muszáj valakinek elmondanod ezeket,és ő az akiben 100%-osan megbízol.hátha így majd ő is megnyílik feléd.
Nem lehet hogy a telefonjába fiú névként írta be a barátnője nevét??És titkolja h van barátnője???Mert általában ez szokott lenni..Nekem is van barátom,és a névjegyekhez egy lánynév van beírva...csak nehogy megnézzék..:)
Mert akkor azt fogják hinni amit te a fiadról..Szerintem nem homoszexuális,csak van egy barátnője,és még nem mondta meg neked..:)
Ne aggódj;)
Először is nyugodj meg,nincs semmi gond a fiaddal.Lehet még biszexuális is,sőt lehet,hogy az is!Ne kérdezgess tőle semmit,mertha gyanússá válik neki,hogy te láttad a telefonjában lévő sms-eket,akkor majd többé nem mondd neked semmit,kitörli az sms-eket,stb.És egyáltalán nem hiszem,hogy lány lehet a dologban,főleg ha még képek is vannak a fiúról(tehát létező személy!).
Majd,ha a fiad elmondja,hogy neki van valakije,akkor majd hallgass végig,és ne dühöngj..A FIAD LESZ,HA HOMOSZEXUÁLIS IS LESZ!!Mégis mit csinálnál?Semmit nem tudnál csinálni,csak elveszítenéd egy ember bizalmát!Jó lenne az neked?Nem!Mertmég a szeretetét is elvesztenéd!Tehát ne kutass..:)
megeshet hogy esetleg anyagi okok illetve elövigyázatosság kapcsán a lány bátyjának telefonjára irt. Tehát ha nincsen valami komoly fiu iránti szerelemre utalo jel, akkor remélje a legjobbakat. :) azért mondtam ezt a példát mert én is szoktam másokon keresztül sms-ezni
szurkolok hogy minden rendben legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!