Szerelmes SMS-eket találtam a 14 éves fiam telefonján amiket egy másik (idősebb) fiúnak küldött Mint csináljak?
Tehát a 14 éves fiad szerelmes?!
Szerintem ez tök jó,hacsak nem egy sokkal idősebb perverz pasi az akivel sms-ezik.
Durva vagy inkább szerelmes sms-ek?
és az illető válaszolt az sms-ekre?
persze, hogy nem szép dolog mások magánéletében kutakodni, de néha nagyon hasznos lehet;)
legalább tudd hogy hányadán álltok.
az én tanácsom
1. felnőtt férfi a másik: perverz! őt faggatnám előbb ki hogy mi köze a fiamhoz, és mindenképpen azt mondd hogy valakitől tudsz a feltételezett viszonyról, az sms-eket ne emlitsd semmiképpen.
2. 1-2 évvel nagyobb a másik fiú: lehet hogy melegek, lehet hogy majd kinövik, lehet hogy nem. ebben az esetben nem szólnék bele. a puhatolózás és a kedves, naiv szavak nem árthatnak..
3. lehet hogy valójában vaklárma? (pl igazából lány, vagy más okból írta neki az sms-eket.. a legképtelenebb magyarázat is előfordulhat) egy kis oknyomozást folytatnék. pl. kezdetnek megnézegetném a közösségi oldalakon miket ír magáról a gyerek...
Az nem lehet hogy egy lánnyal SMS-ezett csak még mikor megismerte átírta egy fiú nevére hogy ne tudd ki az a lány?
Én 14 éves lány vagyok és szerintem ez elég elképzelhető....ez a pozitív!:)
18:52, mi az, hogy ne támogassuk a liberális elveket? :))) És mi van, ha én támogatom?
Én beszélnék vele, valahogy elérném, hogy magától mondja el a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!