Mit csináljunk itthon?
Ma (2010.07.31.) délután (1/2 2-kor) jön egy osztálytársam (12/l) és a húga (7/l). Már többször voltak nálunk, úgy egy-két óráig jól elvagyunk, aztán a húga nem hagyja, hogy beszélgessünk, jön utánunk mindenhova.
Egy kétszintes házban élünk, a nagyszüleim laknak fenn, de mivel a nagypapám most nincs jól (többször elájul, stb.) nem mehetünk fel. Anyukám dolgozik, kb.6-7 óráig.
Az lenne a kérdésem, hogy mit csináljunk? Mivel foglalhatnánk le a húgát, illetve mit lehetne játszani?
Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Társasjátékozzatok,kártyázzatok,nézzetek filmet (lehetőleg olyat,amit a húga is tud nézni),csináljatok fényképeket,menjeket ki sétálni egyet,süssetek valami egyszerű sütit (a húgát is be lehet vonni a sütésbe).
15/L
Húzzál le valami jó filmeket vagy neten nézzétek meg.Nem tudom ismered-e őket,de irok egypárat:
-Macskám családom és a fiúk
-Vadócka
-Tizenhátom
-Twilight/New Moon/Eclipse
-New yorki bújócska
-Bajos csajok
-Csajok háborúja
-Valentin nap
-Bratz:Talpra csajok
-Los Angelesi tündérmese
-Az ördög Pradát visel
-Dögölj meg John Tucker
-Házinyuszi
Hirtelen ennyi jutott eszembe,reméllem valamelyik tetszeni fog,próbáltam olyanokat irni ami érdekelne titeket.Én már mindet láttam,szerintem jók.Ha már DVD-ztetek akkor elmehettek sétálni,közben bezsélgettek,esetleg megálltok cukrászdában.Húga meg szerintem nézheti a tvt veletek,vagy kapcsolj be neki valamilyen játékot neten (www.startlapjatekok.hu).Sminkeljétek ki egymást,fényképezkedjetek,hajatokat csináljátok meg,divatbemutatót is csinálhattok. :D Esetleg valamilyen társasjátékod ha van(Activity,Gazdálkodj okosan,Monopoly)ezeket játszhat veletek a húga is.Ha van kutyád/macskád azzal játszhattok.Hallgassatok zenét,táncoljatok,karaokezzatok. :) Érezzétek jól magatok.Jó szórakozást. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!