Nagyjából egy fiúnak meddig tart a kamasz kor?
Figyelt kérdés
Nektek meddig tartott?2020. jún. 6. 12:03
1/9 anonim válasza:
Attól függ. Bátyám 16-18 évesen, mikor mások tombolnak, angyali gyerek volt, de utána kb 21 éves koráig “megőrült”, ő akkor élte ki azt, amit mások korábban.
2/9 babyboom567 válasza:
Attól függ mit értesz ez alatt.
Ha az" éljünk bele a világba,csak a mai nap számít, mindenki más hülye rajtam kívűl,1 gatya elég egy hétig, költsünk el minden pénzt, az élet egy nagy parti/afterparti" felfogás, akkor az én férjem még kamasz, 56 éves.
3/9 anonim válasza:
2-es, megelőztél. sose nő be némelyiknek a feje lágya...
4/9 anonim válasza:
45 éves férjem dettó mint a 2 válaszolo férje
5/9 anonim válasza:
Pontosan, sosincs vége náluk... 😂
6/9 anonim válasza:
Férfifüggő, de szerintem akkor amikor már a csajozás, bulizás, piálás helyett nyugit és családot szeretnének. Valahol 28 és 50 között 😂
7/9 anonim válasza:
a nyugi és család is csak azt jelenti, hogy ne anyuka főzzön rá és mossa a gatyáit, hanem a felesége. biológiailag 18-21 között valahol, de ha nem nevelik őket felnőttnek, akkor egy életen át dackorszakos ötévesek maradnak. (mondjuk a kérdés, mért megy ilyenekhez mindenki férjhez? mi ebben a poén?)
8/9 anonim válasza:
Pszichiáter barátnőm szerint a kamaszkorral járó fizikai változások az agyban 22-23 éves korig tartanak…
9/9 anonim válasza:
Én 22 évesen kezdtem kamaszodni, és most 34 évesen kezdek kijönni belőle....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!