Tampon gondok. Rossz méret, vagy mi a baj?
Az a helyzet,hogy a menstruációmkor tampont használok,de valami nem jó.Általában light flow-t használok,tehát nem nagyot,de eddig jó volt.Mostanában viszont azt tapasztalom,hogy egy idő után,a bugyimban lévő tisztasági betét véres lesz,és mikor a tampont kihúzom,mert azt hiszem hogy megtelt,csak félig van,sőt néha még annyira sem.De akkor miért véres a betét? Az irány jó,jó helyen is van,tapasztalatból tudom már hogy kell.
Méret gondok vannak?Nagyobbat kéne használnom,mert így kifolyik a szélén és ezért nem megy bele?
Köszi a választ!(Szűz vagyok ha számít)
Szia!
Ez akkor fordulhat elő ha nem folyamatosan, hanem szakaszosan távozik a vér, "löketszerűen". (Ha fiatal vagy akkor ez Így változhatott, erősödött a vérzés. ne aggódj, ez normális.) Nincs ideje a tamponnak, hogy beszÍvja, amit kell. Próbálj egyel nagyobbat az erősebb napokon, ami jobban "kitölt", attól nem lesz bajod, biztosan.
szerintem azért lehet véres a tisztasági betéted, és a tamponod félig vagy annyira sem véres, mert esetleg olyan mozdulatot végzel, amivel a tampon olyan helyzetbe kerül, hogy össze"nyomodik" így kiszivárog a tartalama ..
egy hasonlat : a szivacsból is kifolyik a benne lévő víz, ha összenyomod .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!