Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyumal nagyon össze vesztem...

Anyumal nagyon össze vesztem de nem csak egy ijen kamasz szülő össze veszés hanem nagyon komoly dolgokat vágot a fejemhez hogy levete a kezét rolam meg ilyenek mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 12:43
1 2
 11/11 margoz ***** válasza:
El mondtad a végszót,amivel anyukád zárta a vitát,de nem irtad hogy te mit tettél vagy mondtál,nem irtad hogy ez már hanyadik eset amivel igy kiboritottad.Nagyon sok mindennek kell ahhoz történni,hogy ezt mondja.EZ azt jelenti hogy ő már nem tud többet tenni érted,a szive szakad,de már nem birja tovább.Most fogsz rá döbbeni hogy mit veszitettél.Ne a szádat jártasd hanem tettekkel bizonyisd hogy szereted,tanulj,dolgozz,nehazudj,élj normálisan,akkor talán ujra fog bizni benned.Most szerintem hagyd békén,nincs szüksége több hitegetésre,igérgetésre,számára most elvesztél,hagyd gyászolni.Inkább kapd össze magad és bizonyits!!!
2010. aug. 5. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!