Kamasz fiúk szülei, szerintetek sokat maszturbál a gyereketek?
9
Nem jártál te még a Vallás kategóriában. Simán idetévedhet onnan valaki...
2-es az csak poén :)
Nekem lányom van, kicsi, de szokott maszturbálni, mint minden gyerek, ha nagyobb lesz nem szeretnék róla tudni, hogy, mennyit csinálja, nem rám tartozik, nem is értem ezt a kérdést. Gondolom nem anyád előtt vered ki?
A 3-as válaszoló vagyok és a 17-s válaszra írok (0 %-os)
Szóval na lássuk csak az egészet mégegyszer
A válaszból feltűnt, hogy vallásos vagy (r.kat) meg azt, hogy nő vagy.
Remélem nem troll vagy aki provokálni akarsz és ezt a leműtteted a nemi szervét ezt csak poénból gondoltad (ugye a házassághoz nagykorúnak kell lenni, akkor meg már ő rendelkezik a teste felett)
De kérlek figyelj arra, hogy jobban tanulmányozd a vallás tanait.
A Pápa is azt mondja, hogy a szexuális együttlét amellett, hogy az utódnemzést (is) szolgálja, az öröm és az intimitás forrása.
Szóval már az Egyház is túllépett azon, hogy a szexuális aktust ha valaki élvezi, az automatikusan bűnt követ el (mint tudjuk a bűn, az tudva és akarva tett rossz, és itt az akarat nehezen áll megy), és az egyetlen célja az utódnemzés..
Azért azt megkérdezném, hogy azt tudod mi az orgazmus? Most komolyan...
Mert a férjed egyszer biztos átélte, hiszen a gyereknek valahogy meg kellett foganni...
remélem 2es az első szexnél is tartod majd a gyertyát
nem vagy te rgy kicsit betegesen perverz?
remélem szegény fiad megoldja
vagy csinál egy jobb anyut a nagyival ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!