Szülők! Nektek van kedvenc gyerek? Ha igen, miért kedvenc a kedvenc?
Nekem 3 kedvenc van!
Az egyik, mert ő az elsőszülött! A másik, mert ő a középső, és annyira más, mint az első! A harmadik pedig azért, mert ő a legkisebb!
Senki nem fogja neked bevallani.
Amúgy én egyik nap az egyiket szeretem jobban, másik nap a másikat.
Anyámék 9-en voltak tesók. Őt nem szerette az anyja, saját bevallása szerint, mert hisztis, duzzogós gyerek volt. Mi hárman vagyunk tesók, én is hisztis, duzzogós gyerek voltam. Engem sem szeretett anyám. Pedig mindig mondta, hogy ő nem akar olyan anya lenni, mint az anyja volt. Szerintem nem volt is szándékos, észre sem vette. Egyszerűen ezt a mintát vette át az anyjától. De még vadidegenek is megjegyezték neki, aztán ki volt akadva, hogy ez mennyire nem igaz.
Huh, én is néha gondolkodom, hogy remélem nem vagyok olyan, mint ő. Egy lányom, meg egy fiam van, tehát nem lehet velük egyformán bánni, de pl. azért sem vállaltam harmadikat, mert akkor már tuti nem tudnám őket egyformán szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!