Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem értem a 15 éves lányom...

Nem értem a 15 éves lányom gondolkozását. Egyszerűen nem tudok kiigazodni azon hogy mit akar. A ti lányotok is ilyen gondolkozású?

Figyelt kérdés
A 15 éves lányom mostanában magassarkú mániás lett. Hetekig könyörgött nekem hogy had vegyen magassarkút. Most megengedtem neki, persze szigorúan csak hosszú nadrághoz hordhatja. Tegnap elkezdtük tervezgetni a báli ruháját és kitalálta hogy ő tornacipőt szeretne venni hozzá. Én meg órákig azt magyaráztam hogy báli ruhához kell a magassarkú és akkor miért könyörgött annyit ha most meg nem azt akar felvenni a ruhájához? Egyszerűen nem értem most mit akar. A ti lányotok is ilyen? Engednétek ezt neki?
2010. júl. 28. 23:48
1 2
 11/16 Septimius válasza:
79%
Elég fura, de nyugi, ezek csak múló hóbortok szerintem. Majd egy-két év és rájön, hogy milyen nevetséges volt! Amikor én voltam ekkora, én is elég bután öltözködtem, de most már szégyellem magam miatta :)
2010. júl. 29. 15:32
 12/16 anonim ***** válasza:
A lányod lázad, mert abban a korban van. Lehet idén is egy új cipőt szeretne ;)Szóval komolyan. Azt hiszem, ha tornacipőt akar felvenni a báli ruhához, akkor nem tesz semmi rosszat, legfeljebb meghökkentőt. Meg akarja mutatni ott is kicsit, hogy ő egy egyéniség. Na és az is. Ha felmeri venni, szerintem még sokra viszi. Az jó, hogy megbeszéli veled és még meg is mutatja. Ha nem a cicijét pakolja a kirakatba és nem azzal lázad, hogy belőve megy a bálba, nincs baj. Ebben érdemes engedni, mert itt a bizalomról is szó van. Előtted föl meri vállalni magát. Ki fogja nőni, szelídülni fog, néhány éven belül megérti a társasági íratlan törvényeket.
2010. júl. 31. 17:22
 13/16 anonim ***** válasza:

sztem ha magas sarkút akar hordani, hordja. szoknyával is, akár minivel. rövidnadrág+ magassarkú -->undorító, ízléstelen, nevetséges (szerintem). kivéve a nagyonnagyon rövid naci, amivel viszont ******.

anyám egyáltalán nem régimódú [mini+fekete harisnya+12centis sarkú piros lakkcipő volt az amire már azt tanácsolta h ne menjek el benne otthonról mert *******], de kaptam volna egy taslit ha egyáltalán felvetem, hogy az estélyi ruhámhoz tornacipőt vegyek fel (hozzátenném nem szokott anyám ütni!)... ok, hogy lázadó, dehát ne csináljon már bohócot az istenből...

nem tudom mit lehetne vele kezdeni, de le kell beszélni. ha a barátnője azt vesz fel, és az ő anyja nem szól bele az az ő baja, csináljon magából majmot.

sztem a tornacipő elegáns ruhához ugyanolyan tahóság, mintha egy tréning gatyában jelenne meg. azt akarja, hogy az emberek összesúgjanak a háta mögött, hogy milyen szörnyű az ízlése? még a fiúk is pofánröhögnek egy ilyet.. pedig többnyire nem foglalkoznak azzal h "mi megy mivel"

egy 21 éves lány.

2010. aug. 1. 06:09
 14/16 anonim ***** válasza:

ugyancsak a 21 éves lány

a 07-29 15:32 -vel egyetértek. nekem sem volt valami jó az izlésem 15-17 éves koromban... aztán jött csak meg az eszem. és nem tudom mennyire hatott volna meg ha valaki megmondja h szarul öltözök... azért próbálkozni lehet.

10 centis sarkot is akkor kezdtem el hordani, amikor kb 16-18 voltam, fokozatosan egyre magasabbakat. előtte is magasban jártam, de nem 10cm+

azt is tanusíthatom, hogy a lábamnak nem tesz jót (de a szépségért meg kell szenvedni ugyebár) és ha csak hóbort, akkor még ez a veszély sem femyegeti..

2010. aug. 1. 06:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez nem baj.amolyan divatnak nevezhető :D . hát ha igy érzi jól magát,legyen. vannak határok,de ez belefér,most ez a menő :D
2010. aug. 1. 22:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Vegyél neki magsarkú torna cípőt lehet kapni.
2010. aug. 9. 11:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!