Nem értem a 15 éves lányom gondolkozását. Egyszerűen nem tudok kiigazodni azon hogy mit akar. A ti lányotok is ilyen gondolkozású?
sztem ha magas sarkút akar hordani, hordja. szoknyával is, akár minivel. rövidnadrág+ magassarkú -->undorító, ízléstelen, nevetséges (szerintem). kivéve a nagyonnagyon rövid naci, amivel viszont ******.
anyám egyáltalán nem régimódú [mini+fekete harisnya+12centis sarkú piros lakkcipő volt az amire már azt tanácsolta h ne menjek el benne otthonról mert *******], de kaptam volna egy taslit ha egyáltalán felvetem, hogy az estélyi ruhámhoz tornacipőt vegyek fel (hozzátenném nem szokott anyám ütni!)... ok, hogy lázadó, dehát ne csináljon már bohócot az istenből...
nem tudom mit lehetne vele kezdeni, de le kell beszélni. ha a barátnője azt vesz fel, és az ő anyja nem szól bele az az ő baja, csináljon magából majmot.
sztem a tornacipő elegáns ruhához ugyanolyan tahóság, mintha egy tréning gatyában jelenne meg. azt akarja, hogy az emberek összesúgjanak a háta mögött, hogy milyen szörnyű az ízlése? még a fiúk is pofánröhögnek egy ilyet.. pedig többnyire nem foglalkoznak azzal h "mi megy mivel"
egy 21 éves lány.
ugyancsak a 21 éves lány
a 07-29 15:32 -vel egyetértek. nekem sem volt valami jó az izlésem 15-17 éves koromban... aztán jött csak meg az eszem. és nem tudom mennyire hatott volna meg ha valaki megmondja h szarul öltözök... azért próbálkozni lehet.
10 centis sarkot is akkor kezdtem el hordani, amikor kb 16-18 voltam, fokozatosan egyre magasabbakat. előtte is magasban jártam, de nem 10cm+
azt is tanusíthatom, hogy a lábamnak nem tesz jót (de a szépségért meg kell szenvedni ugyebár) és ha csak hóbort, akkor még ez a veszély sem femyegeti..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!