Elfog engedni? M a véleményetek? :OO (LENT! )
Tehát 13 éves L vook és az egyik barátnőmnek(13/L) van egy uncsija aki fiú (14). Teljesen megbízható meg minden. Vele fogok járni...:D. Nah nem ez a lényeg... Ennek a fiúnak van egy 16 éves barátja. Ők 2en hívtak minket a Balcsira sátorozni. Teljesen megbízhatóak amúgy mind a 2en. Nah és tegnap Anyukámmal beszéltem erről és nem akar engedni. Azt mondta megbízik bennem teljes mértékben meg ilyenek de ez hülye kérdés. Mondjuk lehet, hogy tényleg elég hülye kérdés: két 13 éves lány elmehet a Balcsira sátorozni egy 14 és egy 16 éves fiúval... Szerintem én is csak akkor engedném a gyerekem hogyha elbeszélgetnék előtte a fiúk szüleivel meg ilyenek. Szerintetek hogy beszéljem rá az Anyukámat?? Légyszi hamar válaszoljatok!!
Bocsi, hogy hosszú lett :$
Én sem engedném el a lányomat.
Lehet, hogy mondjuk te csak kacérkodnál, de a kamasz, begerjedt fiúk nem biztos, hogy szabnak határt.
Hiába rendesek amúgy, lehet hogy a sexuális túlfűtöttségtől akkor, abban a helyzetben bekattannak.
Kéne egy "vigyázó" mellétek.
Hát elsőnek:
Lehet hogy nem is a Balcsira mennénk mert most tilalom van. Nemtoom am hogy milyen. Meg lehet hogy a 14 éves fiúék házába mennénk és ott ottvan a 21 éves tesója, apja, anyja. Oda szerinted engedne?
Másodiknak:
Megpróbálom. Sztem bevágok egy ilyet és holnap már a vonaton fogom áldani a gyakorikerdesek oldalt és téged ish...xD
Első vagyok.
Igen, szerintem oda már elengedne, ha előtte beszélt a szülőkkel és a 21 éves, ő lány.:D
Ha esetleg a szülők lelépnének, de ott maradna a 21 éves, de csak akkor jó, ha lány.
A fiúkkal nagyon kell vigyázni, ha akarnak valamit, nagyon meggyőzőek tudnak lenni, és te csak pislogsz utána, hogy úr isten, mire vettek rá...
Anyukám azt mondta, hogy majd ha nagyobb leszek... De én is úgy gondolom hogy még nincs itt az ideje...
Amúgy a 21 éves az lány nyugi...:D Esetleg oda elengedne ha beszélne a szülőkkel...
Ugyhogy lehet, hogy megyek...^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!