Az baj, ha egy 15 éves fiúnak nyomógombos telefonja van?
Nekem van egy fiú osztálytársam, akinek 9.-10.-ben nyomógombos telefonja volt még. (12.-esek vagyunk)
Még menőzött is, hogy a tornaterem oldalát lebontották vele 8.-ban, meg a kocsi is átment rajta. :D
Egyik vallás órán a tanár egy csomó telefont összeszedett, mert sokan használták óra közbe. Az a fiú mondja, hogy: "Lángot nekik!". Erre a tanár: "Add ide akkor a tiéd is". Az meg ilyen jó nyugodtan kiveszi a zsebéből az 1000 éves Nokiát, csak annyit mond: ,,Ez bírja azt is". A tanár úgy megnézte, hej. :D
Végül az anyja kapot valami céges telefont, így ő megkapta az anyja régi telefonját. Egy hónapon belül be volt törve a képernyője...
A nyomógombossal inkább az a probléma, hogy ha meg akarsz nézni valamit a neten, akkor be kell mindig kapcsolni a számítógépet. S Messenger sincs raja, ami meg az osztálychat miatt problémás egy 15 évesnél.
Nem baj, csak fura.
Ha anyagilag nem lehet, akkor ez van. Plusz ha a srácot nem érdekli, hogy okostelefonja legyen, mert ezt szereti, akkor az is oké. Csak abban az esetben nem értem, hogy ha szeretne jobbat, van is rá anyagi keret, akkor miért nem.
ha anyagi okokból nem jut okostelefonhoz, akkor nem gáz. de ha szülei tehetik, akkor inkább az okostelefont vegyék, nem csak netezésre lehet használni, hanem a barátaival tartani a kapcsolatot, házi feladatban segítség, egymás képet küldeni megoldott példákról, egyből értesítést kap, ha az osztály fb. csoportjában van vmi, stb.
nem gáz a nyomógombos se, de az okostelefon sokkal praktikusabb
„Baj. Már alap az okostelefon.
Aki szerint nem kell, annak ne kelljen a színes lapos HD tv se, nyugodtan nézhet dobozos fekete-fehéret....”
Hűha, nekem felnőttként nyomógombos telefonom van, a gyereknek is az volt 13 éves koráig, tévénk meg sosem volt. És mindezt nem anyagi okok miatt.
Szerintem üdvösebb, ha mi vagyunk okosak, nem a készülékeink. ;)
Nekem okostelefonom már van, de csak azért, mert a munkámhoz kellett egy fényképezőgép. A nyomógombost nem kellett folyton tölteni, ezt bezzeg gyakran lemerül. Mondjuk olyankor egy pár napig legalább nem zavar senki.
A 15 évesem próbál rávenni, hogy az említett két funkción kívül másra is haszáljam, ciki szegénynek, hogy ilyen maradi anyja van.
TV-nk viszont nincs. Se lapos, se gömbölyű...
Vannak tök jó modernebb telók is amik nyomógombosak.
Egyik osztálytársunknak is ilyen volt, és jól is állt neki. Egy komolyabb ember volt mint az átlag 18 éves. :D Pár éve volt ez, de akkor már kb mindenki érintős okostelefonnal járkált. 2014-15.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!