Ti elengednétek 16 évesen házibuliba?
Van egy kolleganőm, 29 éves, amugy értelmes csaj, de ugyanígy lett nevelve.
Se párja, se családja.. Otthon rajzolgat meg legózik munka után, sehova nem szeret eljárni, ül a szüleivel otthon állandóan meg ilyenek.
Ez miért jó?
Én azt akarom hogy a gyerekem teljes életet éljen, legyen majd párja, családja, világot lásson.
Ne neveljetek beteg felnőtteket kérlek..
Én 14-19 évesen igen ittam, igen cigiztem, igen füveztem..
De a szüleim mindig tudták hol vagyok. 19 évesen meg is untam ezt, utána már rendesen a fősulira koncentráltam, aztán jött az esküvő, a karrier, a gyerek, stb.
Nem hiányzik azóta se a buli. A szórakozás mostmár a színház pl nekem..
De van olyan osztálytársam régi akit mindentől tiltottak, aztán 18 évesen lelépett, agyontetoválta magát, és azóta is minden héten buliból buliba megy látom..
Ezt akarod te is?
29N
Ez ugye nem komoly? Az egyetlen probléma csak nálad van, komolyan el kellene menned valami terápiára.
Én 15 évesen 3 hétre kint voltam Máltán angol tanfolyamon, szinte minden nap buliztunk, ittunk kint, cigiztünk. Csomót szórakoztunk a barátaimmal, mindig volt valami program, éltem az életem, és mellette jól tanultam. Jártam 17-18 évesen hajógyárira is, majd meguntam a bulikat, utoljára szerintem 19 évesen voltam szórakozóhelyen, utána csak fesztiválon voltunk, vagy koncertem. Most már családom van, házam, boldog életem, 18 éves korom óta cigi sem volt a kezemben, és nagyon jó viszonyom a szüleimmel, hálás vagyok nekik, hogy azért cserébe, mert kedves, jó tanuló tini voltam, nem korlátoztak, élhettem az életem, tapasztalhattam sokat. És mindig tudták hol vagyok!
Csak annyit tudok kérdezni, hogy szeretnéd, ha megutálna a gyereked, és amint lehet elköltözne otthonról, később semmit nem tudnál róla? Szeretnél egy magábaforduló, magányos tini gyereket? NEM? Akkor fogadd el, hogy felnőtt, és engedd el a barátaival.
Lazuljál le kérdező. Igen lesz pia. Igen inni fog. Igen be is fog rúgni. Igen többször is. Igen akkor is ha nem engeded. Csak akkor hazudni fog. Vagy kilóg az ablakon. Vagy egyik sem, de amint betölti a 18-at csak a hátát fogod látni.
Nem, nem lesz veled nyitott, ha te egy ilyen .... hat fapi... vagy.
Beteg elme..
Remélem azért kukoricán nem térdepelted, meg a Bibliából nem kell neki kántálni mikor menstruál.
A párommal próbáltunk közeledni hozzá, mondtuk elmehet majd ha vége ennek a karanténnak és majd a nevelőapja viszi oda csak tudjunk róla de azt mondta nem marad vele kettesbe és látni nem akar minket aztán kizavart a szobából minket.
A párom azt mondta amíg elmegyek a boltba megvigasztalja, de nem sikerült neki, azt mondta hogy párnapig hagyjam majd előjön a szobából ha úgy érzi magát és ne menjek be a lányomhoz, ne zaklassam. Esküszöm semmi nem jó neki! Miért menekül a barátaihoz? Miért jobb egy barátnőnél aludni? Beszélgetni iskolában is tudnak! De velem is megtudja beszélni ha valami baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!