Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Hogyan mondjak...

Mit csináljak? Hogyan mondjak le róla?

Figyelt kérdés

Reménytelenül szerelmes vagyok egy visual kei banda gitárosába,tudom hogy egyáltalán nincs esélyem nála,sőt kicsi az esély arra is hogy egyetlen egyszer láthatom élőben valamikor,mégis annyira szeretem...

kérem hogy a trágár megjegyzéseket mellőzzük mert nagyon nincs szükségem rá.

köszönöm :)

2010. júl. 27. 14:36
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Olyan fél-egy év múlva visszatérhetünk a problémádra.
2010. júl. 27. 14:40
 2/8 A kérdező kommentje:
miért? lassan egy éve vagyok ebben a helyzetben
2010. júl. 27. 16:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Tudom,hogy ez most nem nagy "segítség",de próbáld lekötni valami mással a figyelmedet! Ne gondolj rá olyan sokat! Átérzem,hogy milyen helyzetben vagy,mert nekem tetszett egy 25 évvel idősebb férfi. :-( Különben Te hány éves vagy?

Nagyon jó dolgokat lehet csinálni,főleg most,a nyári szünetben. Például lehet gyöngyötfűzni,fonásokat megtanulni scooby-doo-n,barátokkal/barátnőkkel fagyizni,sétálni,strandra menni,olvasni (vannak nagyon jó,izgalmas könyvek:A hetedik szoba,Nefelé,Erdőmélye,Fiúk kizárva! stb...),ha van kutyád,Vele is tudsz játszani.

Remélem,tudtam egy kicsit segíteni,csupán a jóindulat vezérelt!

2010. júl. 27. 16:54
 4/8 A kérdező kommentje:
szia,köszönöm a válaszodat,igazad van megpróbálok másra figyelni,mostanában úgy is el hanyagoltam a kutyáimat,csak attól félek hogy kutyázás közben is rám törnek a gondolatok.Amúgy 15 éves vagyok .
2010. júl. 27. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:
34%
most leszögezném nem bántalak csak szeretném megtudni!! hogyan lehetsz szerelmes egy oylan emberbe akit még sosem csókoltál nem tudodm milyn ő? nem érezted a bőre illatát.. az is lehet h egy bégtelen bunkó folyton csajozós állat..
2010. júl. 27. 18:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Először csak rajongtam érte...de aztán ez megváltozott. A mosolya,a hangja,ahogy pengeti a húrokat teljesen elvarázsolt. Émelygek ha őt látom de izgatott is vagyok egyben,jelen esetben az sem érdekelne ha egy bunkó állat csak lenne itt...
2010. júl. 27. 18:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Megesik az ilyesmi. Főleg azért lehetséges, mert nincs itt. Akkor látnád, hogy milyen hibái vannak. A rózsaszín köd a kapcsolatok elején is ezért van. Mert nem ismerjük, csak a felszínt, ami tetszik. A te esetedben ez még kiegészül azzal is, hogy beleképzeled azt, amit te szeretnél egy pasitól. Ő egészen biztosan nem ilyen, de mivel sosem fogtok beszélgetni, találkozni, sosem derül ki. Nem tudok jobbat tanácsolni, mint járj el amatőr együttesek koncertjeire, hallgasd az elérhető zenészek zenéjét, beszélgess olyanokkal, akik szintén ezt szeretik, és talán lesz egy hús-vér-elérhető srác a tömegben, akit meg is érinthetsz!
2010. júl. 28. 15:55
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. júl. 29. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!