Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők Ti ezt megengednétek?

Szülők Ti ezt megengednétek?

Figyelt kérdés

Van egy 14 éves lányom és van egy barátja" aki úgy szinten 14 éves

A kérdés, hogy megengednétek,hogy együtt aludjanak??

Tényleg csak alvás,a fiút is jól ismerem és a lányomba is megbízom

2020. ápr. 5. 13:37
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
69%
20as, oké de akkor az abortuszát se kell fizetni igaz? Hiszen nagy, okos, felnőtt 14 éves felnőtt nő, és ha baja lesz nem jön anyucihoz sírdogálni igaz? Sőt eltartani se kötelező....
2020. ápr. 6. 12:31
 22/46 anonim ***** válasza:
61%
14 évesen még mindenki gyerek. Én felelek érte, nyilván megmondom ésszerű keretek között, hogy mit csinálhat és mit nem. A szex nem ésszerű gyerekfejjel, mivel nem érett rá.
2020. ápr. 6. 12:36
 23/46 anonim ***** válasza:
28%

Jajj nehogy már anyucikától kell engedélyt kérni, hogy mikor szexelhet meg mikor nem.

Nehogy már te szabd meg neki! Ha ilyen anyám lenne, én semmit nem mondanék el neki, még arra a kérdésre se válaszolnék neki, amikor az időt kérdezi. Oké, hogy gyerek, de tinédzser. És ha hiszed, ha nem, a mai gyerekek korábban érnek. És csak azért, mert lány, nem kell szigorúbban fogni, mint egy fiút. Ha ezt nem fogod fel, akkor nagyon sajnállak mindegyikőtöket.

2020. ápr. 6. 12:50
 24/46 anonim ***** válasza:
64%

De megmondhatom, hogy ne szexeljen 14 évesen mert gyerek! Attol mert van cicije,még nem felnőtt. Hú de nagyra van itt egy két libus,hogy nehogy már a szülő mondja meg. Bírom,az ilyennek kell az iphone,a menő cipő,meg ruha amit anya meg apu finnanszíroz,de bele ne pofázzon semmibe. Menjél tartad el magad,aztán azzal kefélsz akivel akarsz. Ameddig a szüleid tartsák el a pi...ad addig gyerek vagy,14 évesen meg 25 évesen is.

Elásnám magam ha ilyen gyerekem lenne. Ja és én is 16 évesen vesztettem el,nem vagyok egy aggszűz,de mindennek van határa...

2020. ápr. 6. 13:25
 25/46 anonim ***** válasza:
91%
A szexhez érettség kell. Következményekkel jár, amiért felelősséget kell vállalnia. Egy 14 éves gyerek jogilag nem is büntethető, mivel nem tud még felelősséget vállalni. Az én felelősségem, bármit is tesz, mivel én felelek érte. 14 éves meg még kiskamasz. Akkor lennék szar szülő, ha ráhagynék mindent, és engedném a hülyeségeit. Az előbb érnek manapság dumát meg hagyjuk már, amikor manapság egy bevásárlást meg egy rizsfőzést nem lehet egy tizenévesre rábízni.
2020. ápr. 6. 13:37
 26/46 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem szülőként, a kiskorú gyerekemnek igenis megtilthatom, hogy nemi életet éljen, mivel még gyerek. Ha nem tartja be, akkor más szankciók is lehetnek. Kell az a francos fegyelem, nem nevelek kis ribit csak nehogy begyepesedettnek tűnjek.
2020. ápr. 6. 16:34
 27/46 anonim ***** válasza:
21%

"tényleg csak alvás"

Nem biztos az.

Te ismered őket,ha megbízól bennük akkor miért ne

2020. ápr. 7. 17:34
 28/46 anonim ***** válasza:
63%
Mióta vannak együtt? Ha már minimum fél éve én engedném.
2020. ápr. 7. 20:59
 29/46 anonim ***** válasza:
60%

#27 vagyok

A rákért lettem lepontozva...

2020. ápr. 8. 08:45
 30/46 anonim ***** válasza:
60%
27es, ha a mi gyerekek hamarabb érnek akkor hamarabb is tartják el magukat igaz? mert az nem érettség hogy 13-16 évesen szétteszik a lábukat mert nekik joguk van hozzá.
2020. ápr. 8. 14:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!