Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem ír? Máskor mindig...

Miért nem ír? Máskor mindig minden rendben volt.

Figyelt kérdés
Van egy srác, az osztálytársam, úgy 4 hónappal ezelőtt nagyon sokat beszéltünk msn-en, de tényleg, nagyon jó barátok vagyunk, az az igazság, hogy nekem tetszik is. Szóval megértjük egymást, vannak közös vicceink stb. De 4 hónapja nem ír. SEMMIT,SEMMIRŐL. Ja és ez az ezotériába tartozik, de tegnap olysmit álmodtam, hogy nálam volt, és sétáltunk, és szerelmi vallomást is tett. Jelnethet ez jót? És miért nem ír? Tanácsokat kérek! Mit csináljak?
2010. júl. 26. 16:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Addig értem, hogy nem ír msn-en, de ha az osztálytárad, azért szoktál vele a suliban beszélgetni?:)

2010. júl. 26. 16:45
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
az álom semmit nem jelent... vágyálom.
2010. júl. 26. 16:46
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom, hogy mi lehet az oka, de ha tudod a telefonszámát, mindenképpen hívd fel! Talán így tisztázódnak a dolgok.
2010. júl. 26. 17:05
 4/11 A kérdező kommentje:

Szóval hogy kiegészítsem, összejött egy csajjal, azóta nem beszélgettünk, de köztünk nem is volt más, csak barátság, még ha nekem tetszett is...de pár hét múlva szakítottak, és úgyse ír. A suliban nem beszélünk, én elég szégyenlős vagyok, nem megyek oda hozzá, ő meg nem jön oda hozzám. Nem vagyok az a kezdeményezős típus, úgyhogy felhívni sem fogom, és nem is szeretném, hogy megtudja, hogy tetszik. A telefonhívás elárulná....

Úgyhogy más ötletek?

Amúgy köszi a válaszokat!

És tényleg nem jelenthet jót ez az álom??? :( :(

2010. júl. 26. 19:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá te! :) "sziaa. régbeszéltünk. mizujs? hogytelikanyár?" stbstb. Ne csak a fiúk kezdeményezzenek:D Lehet azthiszi, hogy nem érdekled, azért nem írsz rá, így megunta.
2010. júl. 26. 20:25
 6/11 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is van egy ilyen történetem

De azt írod, hogy nagyon jó barátod. Nem?

Akkor mért nem beszéltek suliban? Várom a válaszod, azután segítek. :)

2010. júl. 26. 22:33
 7/11 A kérdező kommentje:

22:23

Igen, jó barátok vagyunk, de ő a fiúkkal van, s akkor én nem megyek oda hozzá...

2010. júl. 27. 11:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért nem irsz rá,te msn-en? Én ha felmegyek msn-re mindig én irok a fiúkra
2010. júl. 27. 16:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ha msnen irsz rá azt ne vidd túlzásba mert én is mindig irtam a pasiknak de az egyikükből kiszedtem hogy nem szereti ha a csajok kezdik1 a beszélgetést, és nála 10 csajból 9követi el ezt az aranyhibát
2010. júl. 27. 22:49
 10/11 anonim ***** válasza:
elröl az álmodos dologról csak annyit hogy az ember általában azt álmodja amire v?gyik!
2010. júl. 29. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!