Létezik olyan bűn, ami miatt egy gyerek azt érdemli, hogy a szülője kezet emeljen rá?
Létezik olyan bűn, ami miatt egy kislány megérdemli, hogy a barátja kezet emeljen rá?
Na innen fuss neki...
Igen, tökéletesen megérdemli. Simán fel lehetett volna jelenteni érte, a börtönben meg megnyugtatlak, nem csak a vállát szorongatnák meg. Ha 17 évesen ezt csinálja, mi lesz később? Most kell belőle embert faragni,
jól tette az apja.
Nem érdemelte meg sem a pofont sem a szorítást. Nő vagyok.
Te pofoztad már meg a fiad régen? Első tippem az lenne, hogy otthonról hozott minta dühből(mint apukánál a hirtelen fellépő agresszió, esetleg nálad, mert magadra szigorúbbként hivatkozol) Második hogy egy beképzelt alak, mint a tinik nagyrésze, ez sajnos életkori sajátosság, a tinik szemetek, csalják, dobják, kirekesztik, gúnyolják egymást, és ezek a lelkileg egészségesek, a csendes szorongó elnyomott önmagukat megvédeni, beilleszkedni képtelen a sérült rész, akiket ez csak lentebb lök..
A bűvös 18tól eltekintve(ami jogi határ), kb 21-22 éves korig tart, mire a hormonbombájuknak annyi, visszavesznek.
Én elküldtem volna közmunkára a nanehez, vagy valami hasonló, önkénteskedjen, beszéljen csak bántamazott nőkkel, hogy a párjuk hogy kezdte..
Ha lenne párom, bízni akarnék benne, hogy nem üt meg, mert nem bántana, ne azért ne üssön meg, mert fél az apja ütésétől.
Szerintem apuka ezt saját kudarcának élte meg, ezért volt durva, hogy nem tudta ilyen alapra sem megtanítani a gyerekét, pedig ez a “férfiak dolga”.. Meg kell vele beszélni, hogy bánja meg, mert az ember a gyerekével sem tehet ilyet, nem csak nőkkel.
Lánynak javasolni hogy húzzon el a fiad közeléből. Tiniként mikor visszautasítottam egy fiút, aki még csak udvarolni sem kezdett, csak a semmiből szerelmet vallott(21 éves én 17) én azt kaptam tőle, hogy megöl, hogy érezzem azt a fájdalmat, amit ő érez, hogy meghalt belül.. Osztálytársak, öcsém is nagyon tudtak drámázni, az ember szélsőségesebben éli meg az érzelmeit tiniként, és ez mindenkiből máshogy jön ki. Mint egy hosszú dackorszak.
Keress neki rendes módot a levezetésre, segíts rá egy kicsit a bűntudatára, mert ha megbánja magától kér majd bocsánatot, és a férjeddel is beszélj.
A gyerek szemétként viselkedett, de ettől nem szemét, képes változtatni a viselkedésén! Mutass rá a hasonlóságra, hogy apuka is üt, ha kiakasztják és a fia is!!
Elhiszem, hogy neked is fájt amikor a fiad fegyelmezve lett. De jogos volt a férjed viselkedése. Szereti a fiatokat, de türhetetlennek és elfogadhatatlannak itélte azt amit tett, és ennek nyomatékot adott. Igazi férfiúi viselkedésre egy fiú gyermeket az apa tud nevelni.
Anyaként érzelmi beállítotságuak vagyunk, míg a férfiak racionális gondolkodásuak. Ezért az ilyen szituációkat másképpen kezelik. Ez így helyes, mivel a fiatokból nemsokára férfi lesz. Helyt kell majd állnia majd a családja védelmezőjeként, felelős döntéseket kell hoznia. Tiszteletet kell adnia a családtagjainak, a feljebbvalóinak. Bizonyára nem szeretnéd, hogy késöbbiekben ha nem tanulja meg uralni az érzèseit egyszercsak egy nézeteltérésnél téged is arculcsapjon.
Vannak dolgok amiket anyaként nem tudunk megtanítani úgy a fiunknak, ahogyan azt az apák teszik.
Nem csak a Te fiad, mindkettőtöké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!