Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak nálunk van ez?

Csak nálunk van ez?

Figyelt kérdés
A 10 éves fiam már kikészit.Állandóan a térdén kúszik mászik játék közben mint egy kisgyerek.Az összes nadragjanak kivan kopva a térdénél,reggel elmegy rendesen a suliba délután már szakadt rajta a ruha.Havonta kell neki nadragokat vennem,ami nem olcsó.A ti 10 ev körüli gyereketek is ezt csinálja?Ők miket játszanak?Mikor nőnek már ki ebből?
2020. márc. 5. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
56%

9 éves harmadikos. Pont így. Igaz nem most kezdte, hanem elsőben. Oviból sosem jött haza olyan piszkosan, szakadtan, mint ahogy suliból hazajár.

Mondtam neki, ha nem akar szakadt ruhában járni, akkor zsebpénzéből vesz újat. A kinőtt ruha helyett természetes, hogy veszünk másikat, de ha valamit 1 hordással szétszaggat pl a térdén, nem vagyok hajlandó a családi kasszából költeni rá.

Szerencse, hogy divat a szakadt farmer.

2020. márc. 5. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam is hasonló volt ennyi idősen, zsákszámra vettem a vasalós foltokat a gatyákhoz. Ne aggódj, pár év múlva már nem fogja ezt csinálni.

Bár én veled ellentétben örültem neki, hogy gyerek és játszik, szerintem ez az egészséges ilyen korban. Nekem azok a gyerekek ijesztőek, akik már 6-7 évesen vigyázni tudnak a fehér nadrágjukra-szoknyájukra. :)

2020. márc. 5. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Egy ilyen korú gyereknek pont így kell viselkednie. A most elsős kisfiamból kiindulva ezek a fiúcskák minden szünetben az osztályterem végében térdelnek, és építenek, legóznak vagy csak verekedőset játszanak. Ez a dolguk, órán ülnek, figyelnek, a szünetben pedig kijátszák, kitombolják magukat. Az én kisfiamnak is folyton kilukadnak a térdén a gatyói. Pótolom szó nélkül Neki. Sosem stresszelném azzal, hogy naponta figyelmeztetem, vigyázzon a ruháira.

És 1-es, nagyon rosszul tudod, igenis kötelességed akár havonta pótolni a gyerek kilukadt gatyóit, nem azzal fenyegetni, hogy a zsebpénzéből vegye meg. Zsebpénzt nem kötelességed adni, ha nem futja rá, de a gyereket te vállaltad, ruházni igenis kötelességed akár havonta. Ezen gondolkodj el, mielőtt idepötyögsz egy ilyen hülyeséget (lásd. 1-es komment).

2020. márc. 5. 22:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobbik fiam ilyen pici kora óta, bár ovi óta javult a helyzet. Nagyon szeret a földön játszani, nem guggolva, hanem térden csúszva. A kisebbik fiam tizedannyi nadrágot szaggatott el, pedig nem mondtam neki, hogy jaj vigyázz a nadrágjaidra, és ő is szokott a földön játszani.

Az erősebb anyagú farmerek jobban bírják a kiképzést.

2020. márc. 6. 09:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Élvezze az életet,amíg gyerek :)
2020. márc. 6. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem a 10 évesem nem csinálja, de a most 2-os fiam- 8 éves, és minden nap koszos nadrágba jön haza. Amig jó idő volt homokoztak szünetekben- konkrétan merev volt a homoktól a nadrágja- annyira koszos volt minden nap. Szóltam a tanároknak, hogy viszek be neki kispárnát, hogy azon térdeljen a homokozóban- de a helyzet nem változott. Rosszabb időben a folyosón csúszkálnak- szóval állandóan úgy néz ki mint egy csöves a koszos nadrágokban.

Ősz óta leginkább normálisabb mackónadrágokba jár iskolába- farmert csak akkor, ha színházba mennek.

Egyébként örülök neki, hogy jókat játszanak- csak bírjam mosószerrel...

Itthon is sokat játszik a tesójával a kertben- így itthon is hasonló a helyzet.

2020. márc. 17. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Én mindig vigyáztam ennyi idősen is a ruháimra. Egyrészt nem kerültem olyan helyzetbe, hogy szétszaggassam, másrészt tisztában voltam a pénz értékével már elég fiatalon, így azt is tudtam, nem olcsó az amit hordok úgyhogy nagyjából vigyáztam a ruháimra. De mondom, ha lett volna olyan helyzet, amikor csúszni mászni kell, lehet én is telibeszartam és szétszaggatom :D. Lehet én maradtam le gyerekként a jóról 🤷‍♂️😄
2020. márc. 24. 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:
54%
Ki a franc hitte volna 70%, hogy pont Te, már 10 éves korodban is tisztában voltál a pénz értékével, és vigyáztál a ruháidra. Esküszöm ha nem lenne ott a %, akkor is minden posztod felismerném.
2020. márc. 26. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!