Hány évesen ment el gyermeked először ottalvós táborba?
Figyelt kérdés
És milyen körülmények között? Pl. barátaival ment, iskolai kirándulás volt, vagy teljesen egyedül, ismeretlenekkel?2020. márc. 5. 11:03
11/16 anonim válasza:
6 évesen egyhetes kenutáborba ment, edzésekről ismerte a legtöbb résztvevőt.
12/16 anonim válasza:
#4 vagyok! Nem èrtem, hogy lehet 74 % a vàlaszom. Tudtam èrtelmezni a kèrdèst ès arra vàlaszoltam. Vagy nem? Aki lepontozta a vàlaszt, legyen szìves màr megìrni, hogy mi volt a problèmàja? Tènyleg komolyan èrdekel!!!! Kezdem kicsit unni, hogy vàlaszol az ember normàlisan, akàr egy eldöntendő kèrdèsre is, ès jönnek az unatkozò ...... Inkàbb nem ìrom le, hogy mi a vèlemènyem ròluk.
13/16 anonim válasza:
Kérdező, miért tetted fel a kérdésedet: mert a gyerek menne már, de te aggódsz, vagy mert nem akar menni (és emiatt aggódsz)?
14/16 anonim válasza:
Elsős korában 7 évesen 5 napra. Zabhegyező gyerekfesztiválra a fél osztállyal.
15/16 anonim válasza:
3 gyerekünk van, a nagy 10 évesen ment először 3 napra néptánc versenyre a csapattal - utána néptánc táborba egy hétre a nyári szünetben.
4-6-8 évesek voltak, mikor először egy hétig a felvidéki rokonoknál voltak egyedül. Azóta is minden nyáron mennek egy hétre, unokatesók is jönnek hozzánk egy hétre onnan, ők is szülők nélkül.
Mi szülők túlaggódtuk az elején- de olyan jól érezték magukat együtt- hogy azóta is cserélünk gyereket egy-egy hétre a nyáron. :)
16/16 anonim válasza:
9 évesen hittantáborba a gyülivel, osztálytársakkal, barátokkal. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!