Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány évesen ment el gyermeked...

Hány évesen ment el gyermeked először ottalvós táborba?

Figyelt kérdés
És milyen körülmények között? Pl. barátaival ment, iskolai kirándulás volt, vagy teljesen egyedül, ismeretlenekkel?
2020. márc. 5. 11:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
6 évesen egyhetes kenutáborba ment, edzésekről ismerte a legtöbb résztvevőt.
2020. márc. 6. 10:47
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
#4 vagyok! Nem èrtem, hogy lehet 74 % a vàlaszom. Tudtam èrtelmezni a kèrdèst ès arra vàlaszoltam. Vagy nem? Aki lepontozta a vàlaszt, legyen szìves màr megìrni, hogy mi volt a problèmàja? Tènyleg komolyan èrdekel!!!! Kezdem kicsit unni, hogy vàlaszol az ember normàlisan, akàr egy eldöntendő kèrdèsre is, ès jönnek az unatkozò ...... Inkàbb nem ìrom le, hogy mi a vèlemènyem ròluk.
2020. márc. 6. 13:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, miért tetted fel a kérdésedet: mert a gyerek menne már, de te aggódsz, vagy mert nem akar menni (és emiatt aggódsz)?
2020. márc. 6. 13:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Elsős korában 7 évesen 5 napra. Zabhegyező gyerekfesztiválra a fél osztállyal.
2020. márc. 6. 20:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerekünk van, a nagy 10 évesen ment először 3 napra néptánc versenyre a csapattal - utána néptánc táborba egy hétre a nyári szünetben.

4-6-8 évesek voltak, mikor először egy hétig a felvidéki rokonoknál voltak egyedül. Azóta is minden nyáron mennek egy hétre, unokatesók is jönnek hozzánk egy hétre onnan, ők is szülők nélkül.

Mi szülők túlaggódtuk az elején- de olyan jól érezték magukat együtt- hogy azóta is cserélünk gyereket egy-egy hétre a nyáron. :)

2020. márc. 9. 08:07
 16/16 anonim válasza:
100%
9 évesen hittantáborba a gyülivel, osztálytársakkal, barátokkal. :-)
2020. máj. 30. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!