Én 3-4 éves koromban keresztszüleimhez pár napja Kárpátaljára.
És 5-6 évesen kb 3 napra ovis nyaralásra.
2020. márc. 5. 11:38
4/16 anonim válasza:
10 èves a fiam, negyedikes, màjusban 3 napos osztàlykiràndulàsra mennek. Ez lesz az első ottalvòs kiràndulàsa. Aztàn jùniusban ismèt megy egy 6 naposra az osztàllyal. Eddig nem nagyon volt lehetősèg erre, sok tàborban volt nyaranta, de mind csak napközis volt. Jòl is volt ez ìgy. Most is nagyon kìvàncsi leszek, hogy boldogul. Igazi pasi! 😁😁😁
2020. márc. 5. 11:46
5/16 anonim válasza:
A nagy 10 évesen az osztálytársaival erdei táborba ment.
A középső most 8, de még sosem volt ottalvósban.
A kicsi 7 lesz, és elmegy 3 napra óvodai táborba nyár elején.
2020. márc. 5. 11:56
6/16 anonim válasza:
1 éves volt, amikor 2 zenei és 1 babaúszó táborba mentünk, de ezek családi táborok voltak. Gondolom nem ilyenre gondolsz, hanem ahová teljesen egyedül ment.
4 éves volt, amikor ismeretlenekkel ment és 3 barátnőjével.
2020. márc. 5. 12:36
7/16 anonim válasza:
A fiam 10 éves volt, negyedikes.
Sportoló, beválogatták a keretbe, így egyből Olaszországba ment egy hétre egyedül. A csapattársait, edzőket nem annyira ismerte, az utazás előtt volt kb 8 felkészítő edzés, akkor találkozott velük.
Idén az osztállyal mennek, de ez csak két napos lesz.
2020. márc. 5. 12:42
8/16 anonim válasza:
Hét évesen volt először egy hetes edzőtáborban a csapattársaival és az edzőjével.
2020. márc. 5. 13:34
9/16 anonim válasza:
6 évesen tánctáborban aludtam ott először. Barátokkal, barátnőkkel voltam, az idősebb lányok vigyáztak ránk végig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!