Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? A 13éves...

Mit csináljak? A 13éves lányom ma mondta elvesztette a szüzességét

Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 20:44
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
68%

szerintem is lehetőleg higgadtan kezeld,mert utána télleg nemfog elmondani neked semmit.

Viszont el ne felejtsd megkérdezni hogy védekeztek-e??

és mond el a védekezésről pár infót

És vidd el nőgyógyászhoz is

Meg adj a kezébe egy könyvet,pl ezt:Jörg Müller:Felvilágosító könyv tiniknek szexről és szerelemről

2010. júl. 24. 13:29
 12/27 anonim ***** válasza:
66%
Kedves kérdező! TE nem szúrtál el semmit,és a lányod sem!!! Szerintem nem a társadalommal van baj.A lányod takarít? Házias? A fiú udvarolt neki? Régebb óta együtt vannak? Menstruál a lány? Tud éretten viselkedni bizonyos helyzetekben?Ha mindenre igen a válaszod, akkor én nem aggódnék:) És ha nem bánta meg, és örül hogy megtörtént, akkor ezzel semmi baj, korábban ér, mint az átlag! És annak örülj, hogy eggyátalán elmondta, így megakadályozhatod azt hogy esetleg teherbe essen, vagy össze szedjen valami betegséget....
2010. júl. 24. 15:08
 13/27 anonim válasza:
38%

tegnap 23:03

11 évesen. :D hehe :D

2010. júl. 24. 20:23
 14/27 anonim ***** válasza:
32%
Pff.. nagyon értelmes kislány lehet. De az tény, hogy itt alapozhatod meg a bizalmát egy életre, még ha legszívesebben felképelnéd, akkor is.
2010. júl. 24. 23:29
 15/27 anonim ***** válasza:
4%
Mennyire változik a világ:( Nekem 13 évesen meg sem jött a menstruációm. Közel 18 évesen, 2 év járás után történt meg.
2010. júl. 25. 12:27
 16/27 anonim ***** válasza:
31%
omg:D
2010. júl. 25. 20:12
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki hogy legalább elmondta...
2010. júl. 26. 09:19
 18/27 Aubrey* ***** válasza:
20%
Habi a kiscsaj!:D
2010. júl. 26. 15:01
 19/27 anonim ***** válasza:
80%
Az jo hogy elmondta,mondjuk utolag mar nem sokat tehetsz ellene,megverni meg tudod hogy semmi ertelme mert akkor tobbet nem mond semmit,mond meg mennyire csalodott vagy hogy igy beleugrott aztan szerintem tabuk nelkul beszelgess el vele a szexrol es mond el mikkel jarhat ha az ember lanya esznelkul el szexualis eletet,amugy meg biztos van par pelda a csalad vagy ismerosi korbol ami elrettento lehet,
2010. júl. 26. 17:44
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Az őszinteség a legfonosabb és,hogy beszéljetek!!!!DE a kérdező...miért nem reagál..csak lepontozza a válaszokat???13 évesen még fejlődésbne van a szervezet....és a legfontosabb a szülő aki mellette van,hogy ezután miylen úton indul el.Se nem gyerek se nem felnőtt...segíts neki kedves anyuka!!!!!!!!!!!!!
2010. júl. 26. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!