Egy 11 éves lánynak, aki 150-151 cm 46-48 kg. soknak számít? Lányom kérdezte tőlem, persze mondtam, hogy nem, meg ilyenek, de azért biztosra szeretnék menni.
Egyrészt egyértelmű, hogy nem
Anyuka a kérdező, az írásstílusa is óvódás meg ez a ^^ sem normális egy felnőtt nőnél. Másrészt szerintem most nincs semmi gond a megadott súllyal, de sportolnia kellene annak a gyereknek, mert ha elkezd nőiesedni, kerekedni, lehet majd probléma a súlyával.
150 cm-hez voltam 30 kiló általánosban. Most ugy tűnik sovány voltam.
163 cm-hez évekig felnőttként 49 kg voltam. Vissza nézve a képeket soványnak látom magam.
Most 55 kg vagyok. Így normális szerintem.
Szerintem kicsit husis lány.
Elegge dundi
En 22 evesen vagyok 48kg es 165cm
Ezt így nem lehet megállapítani. A súly nagyon sok mindentől függ: csontozat,izomzat stb.
Én 172 cm és hozzá 63 kiló. Ez így leírásra soknak hangzik de igazából meg tök vékony vagyok. Csak erős a csontozatom. A te lányodnál is lehet hogy ez van. Leírásra neki is soknak hangzik,de te látod hogy néz ki. Csak el tudod dönteni hogy kövér vagy sem.
Tökéletes.
Én ugyan nem kamasz vagyok, hanem egy 24 éves anyuka, de 150cm és 47, 5kg! :)
Es nincs panaszom. :P
Aki erre azt mondja, hogy sok.. Hát az durva..
Anorexiás legyen?
Jesszusom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!