Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg elég neki ennyi alvás?

Tényleg elég neki ennyi alvás?

Figyelt kérdés
van egy 12 éves "kis"lányom,és alig alszik. mindig éjjfél után megy aludni,és ha el is küldöm,egyszerűen nem tud elaludni,korán reggel felkel,szinte alig alszik,de mégis egész nap bírja,már nem tudok vele mit kezdeni,és azon csodálkozom,hogy bírja reggeltől estig ezt a pörgést,mert nem valami nyugis gyerek.Tanulással sem volt eddig neki semmi baja,de ez egy kicsit aggaszt,hogy szinte éjjel-nappal ébren van...
2010. júl. 23. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha valóban ennyire komoly a helyzet a helyedben kivizsgáltatnám,talán hiperaktív,vagy alvás zavarai vannak,rémálmok gyötrik fene tudja,de persze az is lehet hogy ennyire alacsony az alvásigénye.Remélem az utolsó lehetőség áll fenn.
2010. júl. 23. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 13 éves vagyok. Nálam is többször előfordult, hogy hiába mentem el aludni 10 óra körül, éjfélig képtelen voltam elaludni; volt, hogy éjjel is megébredtem, nagyon nehezen aludtam vissza! (Különben ez az után volt, hogy Anyukám élettársa, akit nagyon szerettem, meghalt 2009-ben) Most már sokkal jobb a helyzet! Igaz, én Anyával alszom, mert sokszor vannak rémálmaim, és félek is... (Kérlek, ezért ne vessetek meg!)

És nekem nagyon bevált az agykontroll, elejnte ennek segítségével aludtam el, de most lefekfés után 1/2 órával már biztos, hogy alszom!

2010. júl. 23. 11:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért ne bírná? Fiatal, kisgyerek még, azok pörögnek mint a nyavaja. Ne magadhoz hasonlítgasd, hozzá képest te már öreg vagy (bocs).
2010. júl. 23. 11:15
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. :D megnyugodtam.
2010. júl. 23. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Én kb. olyan 4-5 órákat alszom,és semmi bajom,nem tudom miért de hamarabb nemtudok elaludni és már 6-kor felkelek

12/L

2010. aug. 5. 13:46
 6/6 anonim ***** válasza:
semmi baja :)
2010. aug. 8. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!