Hány évesen maradtatok otthon először?
Figyelt kérdés
Kérek mostani életkort, nemet!2010. júl. 23. 09:46
11/28 anonim válasza:
23/L -> lemaradt, előző voltam.
12/28 A kérdező kommentje:
én ma maradtam othon először 10/l
2010. júl. 23. 17:06
13/28 anonim válasza:
Én 38 éves vagyok és 13 éves koromban maradtam úgy először egyedül otthon(éjel is), hogy anyámék lementek hétvégére a nyaralóba
Felhívtam az akkor alattunk lakó lányt és ökörködtünk, videóztunk (akkor még nagy szám volt videó is), szóval elvoltunk
Fiam 10 éves, ő még csak max 1-2 órára szokott egyedül itthon maradni, de nem sűrúűn.
Sokszor inkább jön velünk.
14/28 anonim válasza:
6 évesen maradtam egyedül otthon először. Éjszakára még nem (Azért mert még nem volt olyan alkalom hogy senki nem lett volna itthon éjszaka). 12/F
15/28 anonim válasza:
6-7 évesen, mikor anyukám is, meg apukám is dolgoztak :D Mai napig sokat vagyok itthon egyedül, de hát ez van :)
Éjszakára még sosem, max 11ig, éjfélig :D
13/L
16/28 anonim válasza:
engem is olyan 5-6 éves koromban. emléxem, hogy egyszer amikor otthon akartak hagyni anyumék akkor pont beteg voltam de végülis elmentem velük. és épp akkor törtek be hozzánk amikor elmentünk...vagyis utána...:S
l/12
17/28 anonim válasza:
10-11 évesen. olyan hogy éjszaka egyedül lettem volna még nem volt.van egy bátyám még nem szokott olyat hogy nincs otthon éjszaka. anyuék is ritkán mennek el olyankor,szóval ezért,és nem azért mert nem mernem itthon hagyni egyedül.Illetve lehet hogy nem mernek,de nem az a fő ok.
18/28 anonim válasza:
09:16-os,ismerős csak én otthon is voltam 5 évesen mikor betörtek :S:S bár sokra nem emlékszem de azt tudom hogy aludtam akkor és mikor felkeltem nem volt sehol a tv,video és az értékes cuccok :S
19/28 A kérdező kommentje:
De durva :S
2010. júl. 24. 12:50
20/28 anonim válasza:
kb. 7-8 évesen de az is annyi volt, mivel suliban voltam délelőtt és 13-ra értem haza anyu meg már 17-kor otthon volt. De akkor is jó volt, hogy egyedül hagy 4 órára mert így azt éreztem, hogy megbízik bennem és tudja, hogy nem csinálok butaságot.Nem is csináltam soha! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!