Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lehetne rávenni 14...

Krosszarcu kérdése:

Hogyan lehetne rávenni 14 éves fiúkat hogy a hidegben vegyenek fel kabátot?

Figyelt kérdés
Mármint meleg kabátot sapkát mert most a -1-be pulóverben a menő sétálni...13-17 éves öt gyerek...

2020. jan. 19. 11:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, hanem mert kiszárad a nyálkahártya és az apró sebeken át könnyen bejutnak a vírusok/baktériumok : )
2020. jan. 21. 01:01
 12/19 A kérdező kommentje:
Ma vettek fel sálat sapkát...
2020. jan. 21. 08:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
de az is közrejátszik azért.
2020. jan. 21. 11:43
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért ezek már nem kisbabák, ők tudják. Hadd tanuljanak a saját hibáikból, meg ha fáznak, úgyis felöltöznek. Egyébként szerintem nem katasztrófa, hogy -1ben nincs rajtuk vastag télikabát. Én is csak kis hosszú ujjúba meg egy tavaszias kabátban vagyok, mondjuk nem mászkálok az utcán, mint az iskolások. Szerintem egy vastag pulcsi+kiskabát nekik is elég.
2020. jan. 21. 13:31
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
Sál, sapka ilyenkor még eszembe se jutna nekem se, pedig felnőtt vagyok.
2020. jan. 21. 13:32
 16/19 anonim ***** válasza:
93%
minusz 2 fokban , sem? Akkor rossz helyre születtél
2020. jan. 21. 17:54
 17/19 anonim ***** válasza:
69%
Én soha életemben nem hordtam sálat meg sapkát. Felesleges magammal hurcolászni. Kapucni + felhúzom a kabátot. Nem kisbaba az ember. Ha normálisan felöltözöl felesleges a sál meg sapka mikor -5nél sosincs hidegebb
2020. jan. 22. 15:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Majd ha megfázik felöltözik.

Hadd tanuljon a saját kárán, nem kisgyerek már...

2020. jan. 22. 17:41
 19/19 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem hagyni kell őket. A saját kárukbók fognak csak tanulni majd. Bár én is folyamatosan azt hallgattam a szüleimtől, hogy még vigyek kabátot, pulcsit, sapkát stb... pedig tisztában voltam vele, hogy nem fogok fázni. 20 éves vagyok de a mai napig ezt hallgatom anyámtól, hog yöltözzek fel normálisan, amit nem értek mert miért öltöznék fel úgy hogy fázzak? :D sosem lettem beteg emiatt, szóval néha a gyerek jobban tudja mi kell neki, hiába gondolja azt a szülő, hogy ő jobban tudja
2020. febr. 11. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!