Elengednétek így a 15 éves lányotokat? Teljesen tanácstalan vagyok.
Figyelt kérdés
A lányom most kezdte a középiskolát (szeptemberbe).
Eddig nem nagyon tudott még beilleszkedni, nehezen megy neki a barátkozás, nem is ismert senkit sem az osztályból.
Most nemrég úgy nagyjából beilleszkedett egy 4-5 fős baráti társaságba.
Tudni kell azokról a gyerekekről: buliznak, cigiznek, szexelnek.
Elhívták a lányomat egy házibuliba. Nem akarom, hogy menjen, de ő meg akar menni. Azt mondta, hogy így legalább be tudna illeszkedni.
Szerintetek?
2020. jan. 14. 19:47
21/21 anonim válasza:
Előttem már sokan írták, viszont szerintem is el kéne engedned a lányod abba a buliba szerintem, ha eddig normálisan nevelted, nem fogja mattrészegre inni magát és a cigit sem kilószámra fogja elszívni, valamint nem hinném, hogy az első adandó alkalommal befeküdne valami jöttment alá, hiszen, mint írtad, visszahúzódóbb személyiség. Én is 15 évesen mentem el először buliba, egy barátnőm születésnapját ünnepeltük meg a koliban, vettünk egy pezsgőt, egy vodkát meg mindenkinek egy Somersbyt, és ennyi. Előtte ettünk, közben meg figyeltünk a másikra, elszívtunk egy-egy cigit (ami pont elég is volt számomra egy életre, hehe), és jól éreztük magunkat. Senki sem lett rosszul, senki sem itta magát le a sárga földig, és pont emiatt maradt meg jó emlékként mind a mai napig. :) Szerintem a lányod és a barátai sem rögtön abszinttal kezdik a bulizást, figyelni fognak egymásra és magukra is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!