Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek így a 15 éves...

Elengednétek így a 15 éves lányotokat? Teljesen tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

A lányom most kezdte a középiskolát (szeptemberbe).

Eddig nem nagyon tudott még beilleszkedni, nehezen megy neki a barátkozás, nem is ismert senkit sem az osztályból.

Most nemrég úgy nagyjából beilleszkedett egy 4-5 fős baráti társaságba.

Tudni kell azokról a gyerekekről: buliznak, cigiznek, szexelnek.

Elhívták a lányomat egy házibuliba. Nem akarom, hogy menjen, de ő meg akar menni. Azt mondta, hogy így legalább be tudna illeszkedni.

Szerintetek?

2020. jan. 14. 19:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Beszéljétek meg és engedd el. Jobb az, ha tudod hol van, mintha most nem engeded és legközelebb nekiáll össze-vissza hazudozni, hogy nem is buli lesz, hanem csak pizsiparti, csak 1 barátnőnél szeretne ottaludni, stb.

Mondd meg neki, hogy akármikor havhat és indulsz érte, de legkésőbb x órakor (nem tudom, meddig tart, hajnali 2-kor mondjuk) ott várod a ház előtt a kocsiban.

Én 15 évesen már rég rendszeresen dohányoztam, és minden hétvégén piáltunk valamelyik kocsmában egy viszonylag fix baráti társasággal. Oké szex nem volt, de nem is voltam rá felkészülve (plátói szerelem, hahh, szép emlékek :)).

Már ekkor elszívtam napi 1 doboz cigit és bizony sokszor sikerült a fiúkat is az asztal alá inni...

Most közel vagyok a 40-hez, van 2 diplomám, mérnökként dolgozom, most is egyetemre járok, és egy csodás kisfiú és férj teszi teljessé a hétköznapjaimat.

Hagyd, hadd próbáljon beilleszkedni!

Ha jól nevelted, megbízol benne, akkor betartja a szabályokat. Ha nem így történik, akkor úgyis el fog menni ilyen bulikba, csak majd te nem tudsz róla...

2020. jan. 15. 07:59
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez nehéz eset,de előbb utóbb el kell kezdeni a bulizást.
2020. jan. 15. 13:10
 13/21 anonim ***** válasza:
73%

Elárulom, hogy mióta világ a világ, és cigaretta létezik, a fiatalok cigiznek, szexelnek és buliznak

nem fog olyan társaságot sose találni, ahol ezt nem csinálják, és sztem 100 éve se talált volna, a fiatal azért fiatal...

2020. jan. 15. 15:39
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
ha nem tetszik az igazság akkor ez van, mutassatok már egy 14-20 éves fiatal társaságot ahol nem cigiznek meg buliznak meg szexelnek
2020. jan. 15. 17:11
 15/21 anonim válasza:
88%
El engedném hogy be tudjon illeszkedni mert ha egy ilyenre nem megy el így még az elején nagyon ki szorítják a baratsagukbol tanulság öl írom anno egyik lányt nem engedték el és utána nem is foglalkoztak vele mert ők ugye nagyon össze nőttek a lány meg ki maradt mindenből úgyhogy szerintem engedd el
2020. jan. 16. 06:49
 16/21 anonim ***** válasza:
85%

Gimnazisták nevében szeretnék szólni. A társaság, amit körülírtál, nem korcsoportunk alja, hanem az átlag. Ha alapból nehezen barátkozós, valószínűleg ezzel egy életre elvágod a szociális életét, ha nem engeded el, hiszen ki fogják nézni, amiért anyuci pici kislánya. Vagy jön a hazudozás, ahogy előttem már írták.

Te tudod, mennyire bízhatsz meg ilyen téren a lányodban, hogy nem issza le magát a sárga földig meg még szűzként jön vissza este. Én is szoktam járni bulikba, nem cigizem és alkoholt se iszok soha, mégis jól érzem magam. Lehet ezt így is csinálni.

2020. jan. 16. 22:18
 17/21 anonim ***** válasza:
72%

Azt nem ertem ki az az ember aki ezt furcsallja, hogy gimnazista fiatalok cigiznek meg buliznak, mintha ez valami deviáns,döbbenetes alja dolog lenne.

Szerintem az emberek 99%a bulizik meg rágyujt ebben a korosztályban sőt a szex nem hogy 99, de 100%ukat biztos hogy erdekli, mivel ez a normalis.

Ettol meg nem lesz minden fiatal dohanyos, alkoholista, ri.anc... Ez normalis dolog, hogy gimnazista meg egyetemista korban az ember ezeket csinalja, aztan kino belole.

Ti hol eltek, meg hol nottetek fel, hogy szamotokra ez megdobbento? Csak azert kerdezem, mert a mai 40-50es korosztaly meg hajmeresztobb sztorikat mesel nekem a fiatalsagabol, mint amiket en "mai fiatalkent" valaha ateltem...

Tehat nem egeszen ertem honnan jon ez a hozzaallas, hogy uristen megdobbento, hogy a fiatalok buliznak meg isznak, ne engedd a lanyod sehova... szoval ti hol a feneben eltek ahol ez nem igy ment? Apaca zardaban nottetek fel?

Egyetlen dolog ami szempont hogy ertelmes-e a lany, ennyi... Ha hulye akkor sajnos akarhogy tilthatod megszivatja magat, ha okos akkor a legnagyobb drogos buliban is ertelmesen viselkedik es nem nyirja ki magat... Hozzateszem a legtobb gimnazista buli 2 uveg La Fiesta borral erosen tavol all ettol...

2020. jan. 17. 04:04
 18/21 anonim ***** válasza:
29%
Nagyon nem örülnék de elengedném, előtte tisztáznék vele pár dolgot és az a minimum, hogy időhöz kötöm és érte is mennék. Pl ha 8kor kezdődik a buli akkor szerintem éjfélig elég is így első alkalomra.
2020. jan. 17. 11:41
 19/21 anonim ***** válasza:
77%
0% a válaszom de értelmesen senki nem tudja megindokolni miert nincs igazam :D
2020. jan. 17. 12:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha van esze akkor persze elengedném.

Előbb útobb kipróbalja a cigit úgy is,ha meg rászokik rászokik,akkor nincs elég esze :DDD

2020. febr. 1. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!