Van egy 12 éves kamasz nevelt lányom. Az apja tömi pénzzel mit csináljak?
Én nem vagyok járatos az okostelefonok világában, csak kérdezném 73%-ostól, meg bárki mástól, aki tudja:
Hány éven át kell évente kétszer 20-30e Ft-ot adni egy gyereknek, hogy összejöjjön neki egy olyan telefon, amilyet előző írt???????????
Goldmund!
Már 346 940 Ft-tól kapható. Ha apuka évi két alkalommal ad 20 ezret, akkor kicsit több, mint 17 év alatt összejön a gyereknek 😂😂😂
Hu, de buták vagytok. Annyira nem bírjátok a komplett helyzetet vizsgálni, hogy az már fáj.
1.) 2x20.000 forint nem tömés, valóban, pláne manapság.
2.) igen, a láthatást valóban nem befolyásolhatja a tartásdíj, de azért érdekelne hogy aki gyerektartást nem hajlandó fizetni az mennyire tartja be a láthatást.. mert ez ugye odavissza működik, nem pedig úgy hogy amikor apának kedve van az engedélyezett intervallumon belül.
Az alap szitu az, hogy a lébecoló apuka évi 40ezerrel letudja a gyereket, akinek a szemében ő egy isten, mert ez neki rengeteg.
Nevelőapunak ennek sokszorosába kerül a gyerek, aki nem fog még emellé 40ezrekért ajándékot venni.
Tökéletesen megértem, ha bántja hogy az apa a "jófej" a történetben. Ennyi.
Kérdező, továbbra is tartom, hogy a "mit csináljak" dologra az a válasz, hogy meg kell mondani apukának, hogy majd azután adogasson 20ezreket miután a gyerektartás visszamenőleg és a jelenben is rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!