Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 11-12 éves kislánynak mit...

11-12 éves kislánynak mit adnátok ajándékba?

Figyelt kérdés

Az eredeti terv egy könyv volt, amit el akart olvasni, most be lett nyögve, hogy ja, már megnézte filmen, nem érdekli.

Kicsit meglőve érzem magam így pár nappal karácsony előtt.

Ötletek?

A limit 3-4ezer Ft lenne (tesó miatt, hogy a hasonló érték meglegyen), már egy apróság van az ajándékában, kedvenc dologgal kapcsolatosan, szóval amellé gondolkodom.

Én ennyi idősen is olvasni szerettem, de neki ritkán kell egy-egy könyv, szóval magamból nem tudok kiindulni, más gyerek meg nem igazán van a közelemben, szóval most kicsit meg vagyok lőve, hogy mit szeret ez a korosztály...

2019. dec. 19. 14:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem annyira szeret olvasni (kapott tőlünk könyvet tavaly valamikor, érdeklődési körébe vágóan, amiről biztos voltam hogy érdekli... a borítóját megnézegette, hogy júj de cuki, és azóta is kallódik valahol), pont ezért vagyok meglőve, örültem, hogy végre valami érdekli, aztán most közli az anyja, hogy ja már mégse...

Szóval pont ezért vagyok gondban, mert ha könyvet kéne venni, az nem okozna problémát, sokat tudnék választani, ami tuti tetszene neki. Élen a HP-val. :) De azért nem veszek/ünk neki könyvet, hogy csak rongyolódjon polcról polcra dobálva, és ki se nyissa...

Viszont kaptam néhány gondolatébresztő kommentet, most van pár ötletem, holnap elindulok, meglátjuk, mit tudok még így utolsó pillanatban beszerezni...

Köszönöm!

2019. dec. 19. 21:17
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
Én rokon kislánynak kulccsal zárható naplót vettem, nagyon jól néz ki, mellé egy szép "csajos" tollat és hasonló rotringceruzát. De jó lehet még valamilyen kreatív hobbis kellék vagy készlet is, pl. amiből ékszert tud magának készíteni.
2019. dec. 19. 23:17
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 12 évesen nagyon tudtam volna örülni vmi csajos dolognak. Nem kell sminkkészletre gondolni, csak valami szép kézitükör vagy ilyesmi... ettől nem lesz ribizli.

Illetve nagyon szerettem kézműveskedni (a szinező nem az én ízlesvilagomba tartozik, de te ismered őt, hogy szereti-e)

De mondjuk én olvasni is szerettem... szoval nem biztos hogy magambol kiindulva jót tudnek valasztani egy kislanynak mert mind masok vagyunk.

Valami cuki mamusznak, sálnak biztosan örül.

Vagy valami bizsunak, az szintén olyan amit a kislányok imádnak és menőzhetnek vele, de nem lesznek tőle ribizlisek.

2019. dec. 21. 19:51
 14/19 anonim ***** válasza:

Sokmindent leírtak már.

Csajos kistáska, sál.

2019. dec. 22. 13:27
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

"Telefonját nem hordhatja magával suliba, csak otthon játszik/videózik rajta néha, arra felesleges a kiegészítő így. :/"

Ja, igen. Ma is levertem a telefont a fürdőszobapolcról, és csak a szerencsének köszönhető gyors reflexmozdulattal sikerült megmenteni.

Egy ~80-100 ezres készülék ha leesik a földre (az enyém 1 hónapos korában járt így), abban a kijelzőcsere 25-30 ezer forintba is kerülhet. A telefonok fémháza annyira csúszós, hogy igen könnyű elejteni. Egy védőüveg és egy tok semmiképpen nem árt neki. Mert nem neki fog fájni a kiadás, ha javíttatni kell valami banális esés után. 1 m magasságból már úgy törik, mint a ropi.

2019. dec. 23. 19:51
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Én azt nem értem, ha tudod jól, hogy nem nagyon szeret olvasni, akkor miért kell mindenáron könyvet venni neki? Ha 12 éves korára nem szerette meg az olvasást, akkor már nem is fogja.
2019. dec. 23. 19:52
 17/19 A kérdező kommentje:

"miért kell mindenáron könyvet venni neki"

Ezt hol olvastad? :) Pont, hogy _nem_ könyvet akarok neki, ez volt az eredeti kérdésem, hogy nincs ötletem, mert kérte a harry pottert (csak ezért kapott volna könyvet), de már mégse érdekli, és fogalmam sincs, hogy akkor mit. Csak kifejtettem, hogy magamból nem tudok kiindulni, mert én szerettem olvasni, meg a más könyv/könyvutalványos válaszokra, hogy annak nem örülne, ezért tettem fel a kérdést, hogy mi, ha nem könyv. :)

Egyébként festőkészletet kap, ilyen kész kreatív szettet, amivel adott képet tud megcsinálni. Rajzolni, alkotni, firkálgatni szeret, szóval remélem, lesz sikere. :) Nem pont az, amit elképzeltem, de utolsó adventi hétvégén nem voltam már válogatós, így is három plázát jártam végig az őrültek között.

Köszi mindenki!

2019. dec. 23. 21:23
 18/19 anonim ***** válasza:
16%
Lego-t.
2019. dec. 24. 00:26
 19/19 anonim ***** válasza:
68%
Libri ajándékkártyát
2019. dec. 27. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!