Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 11-12 éves kislánynak mit...

11-12 éves kislánynak mit adnátok ajándékba?

Figyelt kérdés

Az eredeti terv egy könyv volt, amit el akart olvasni, most be lett nyögve, hogy ja, már megnézte filmen, nem érdekli.

Kicsit meglőve érzem magam így pár nappal karácsony előtt.

Ötletek?

A limit 3-4ezer Ft lenne (tesó miatt, hogy a hasonló érték meglegyen), már egy apróság van az ajándékában, kedvenc dologgal kapcsolatosan, szóval amellé gondolkodom.

Én ennyi idősen is olvasni szerettem, de neki ritkán kell egy-egy könyv, szóval magamból nem tudok kiindulni, más gyerek meg nem igazán van a közelemben, szóval most kicsit meg vagyok lőve, hogy mit szeret ez a korosztály...

2019. dec. 19. 14:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Társas, mamusz, fülhallgató, telefontok.
2019. dec. 19. 15:06
 2/19 anonim ***** válasza:
60%
Harry pottert olvasta? Én azt venném meg, az első kötetet
2019. dec. 19. 15:13
 3/19 A kérdező kommentje:

Társas, konkrétabban? Mi népszerű most? Néztem többet is, de ami jónak tűnt, az mind 8-10ezer Ft vagy még több.

Telefonját nem hordhatja magával suliba, csak otthon játszik/videózik rajta néha, arra felesleges a kiegészítő így. :/ Annyi van hozzá, amennyi kell, nem lenne neki ajándék.

(Gazdag rokontól kapott okosórát pár hónapja, az se érdekli.)

2019. dec. 19. 15:15
 4/19 A kérdező kommentje:
2, telibe trafáltál, az volt a terv, ami már nem érdekli...
2019. dec. 19. 15:17
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Pl.: Gazdálkodj okosan. De játék oldalakon nagyon sok van.
2019. dec. 19. 15:23
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Vegyel neki felnot szinezot van harry potteres is meg minden fele. Hozza egy csomag filcet vagy szinest
2019. dec. 19. 15:27
 7/19 anonim ***** válasza:
83%
Abból a film amúgy se nagy durranás szerintem, ha elolvassa a könyvet egyből más lesz a véleménye
2019. dec. 19. 15:29
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyesmi értékben az én 11 évesem kap simogatós flitteres díszpárnát, Schleich figurát, rövidszárú lovagláshoz való gumicsizmát. Karácsonyi pulcsinak is örült volna.
2019. dec. 19. 17:50
 9/19 anonim ***** válasza:
93%
Ha amúgy szeret olvasni, akkor egy Libri ajándékkártyát töltenék fel neki a rendelkezésre álló összeggel, és abból olyan könyvet vehet, amilyet szeretne.
2019. dec. 19. 20:07
 10/19 anonim ***** válasza:
86%

Én megvenném a Harry Pottert, olvassa csak el. Utólag biztos megváltozna a véleménye, a könyv sokkal jobb.

Ha más nem jutna eszembe színezőt vennék egy komolyabb filckészlettel. Nehéz ha nem ismered, nem tudod, hogy mit szeretne.

2019. dec. 19. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!