13,5 éves kislány, nagyon magabiztos, megbízható és nagyon erős, talpra esett a korcsoportjához képest. Engednétek, hogy egyedül menjen a Bihari utca környékén? Gazdagrétről menne. Ő váltig állítja hogy nem lesz baj meg probléma de azért féltem. Csak oda menne egyedül, kosárlabda mérkőzésre, vissza a barátjának a szülei hoznák. Mindenhova egyedül megy. Mit mondjak neki?
egy-másfél év múlva akár kollégista is lehet... nem tudom mit vannak a magyarok úgy oda, körülbelül budapest méretű városban élek, csak nem magyarországon, egészen kicsi, alsós gyerekek is egyedül járnak mindenfelé...
sose értettem mit kell így félteni felsős gyerekeket. nem hlye, csak kiskorú... vagy a kollégiumba is vele mész ad abszurdum, reggel bekíséred a suliba és délután haza?
2019. dec. 14. 20:12
12/19 anonim válasza:
Igen elengedném, gondolom iskolába se kísérgeted minden nap.
Ha meg meccsre megy, miért nem találkozik a tóbbiekkel és mennek együtt.
2019. dec. 14. 20:47
13/19 anonim válasza:
Annyira nem pici azert. De szerintem en ia feltenem es elvinnem. Annyira gaz a mai vilag, sajnalom a gyerekekt akik mostnonek fel.
2019. dec. 14. 21:26
14/19 anonim válasza:
13,5 (🤣) évesen kollléfiumba költöztem...
Viszont a lányodat nem ierjük.
Ne tudjuk mennyire szokott a bp-i közlrkedéshez.
Mennyire szokott egyáltalán az egyedül közlekedéshez.
Mennyire megbízható..stb.
2019. dec. 14. 23:51
15/19 anonim válasza:
Úgy bevágják egy furgonba, mint a huzat. Akarmilyen megbízható, ha egyedül flangál egy ilyen utcán...
2019. dec. 15. 00:02
16/19 anonim válasza:
Utolsó
Ezt 18 vagy 25 évesen is simán megtehetik.
Akkor soha ne menjen utcára az ember?
Ugyanannyira nem
Tud egy 25 éves sem védekezni ellene, mint egy 13-14 éves.
Így nem lehet élni.
2019. dec. 15. 08:47
17/19 stevejones válasza:
A Bihari úttól én is félnék (Gyakran jártam a Kőbányai Erőműbe). Hát volnának fenntartásaim. Egyedül nemigen engedném ha a barátja felelősségteljes akkor együtt igen.. Persze most Budapest nagy részétől hányingerem van, iszonyúan le lett züllesztve nagyon sok hely. Remélem iskolakezdésre rendet tesznek!
2021. aug. 13. 13:01
18/19 stevejones válasza:
Amúgy igaza van a kérdezőnek, a járás ilyenkor még nagyon lightos (szájrapuszi, egymás kezét fogva menés, stb) ilyenkor még ezt nem kell olyan komolyan venni.
2021. aug. 13. 13:03
19/19 stevejones válasza:
#16 többek között ezért is tanultam meg 17 évesen vezetni, azóta nem nagyon járok Pesten csak kocsival. Ezért is vagyok bosszús, hogy használjuk inkább a tömegközlekedést, látványosan autóellenes a vezetés. De könyörgöm! Ebben a helyzetben? Ahol a városban alig van egy normális rész. Szinte az összes metró aluljáró tele van vizelve meg székelve, a villamosok tele vannak lumpen elemekkel, szörnyű az egész. Én sem szívesen engedem a lányom metróval de nincs más alternatíva!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!