A gyerekem meleg. Most mi lesz?
Próbáld elfogadni. Attól még a gyereked.
Fiaim vannak. Még nem tudom,mit hoz az élet,de ha úgy alakul,hogy valamelyik homosexuális,én elfogadnám,és mellette állnék.
Ha felvállalta,azt jelenti,bízik benned,és szüksége van rád. Nem lehet könnyű,de a legtöbb,amit tehetsz,hogy nem fordulsz el tőle.
Teljes mellszélességgel mellette lennék.
Támogasd! Ugyan úgy a gyermeked semmivel sem lett kevesebb. Attól még ugyan az az ember aki eddig is volt.
Mi lenne? Holnap péntek.
Nem változik semmi.
Van akinek meg prosti a gyereke..
Mi lenne?
Kedves 7 válaszoló!
Nekem van baráti és ismeretségi körömben meleg, bisexuális, leszbikus sőt transznemű is. Hihetetlen de ugyan olyan ember mint bármely heterosexuális.
Most komolyan amíg a társadalom hasznos tagja ember módjára viselkedik neked nem édes mindegy kivel osztja meg az ágyát?
Az unoka nem rendelésre készül.. A gyermeked boldogsága vagy a tiéd a fontosabb számodra?
Amúgy manapság meleg párnak is lehet saját gyermeke.
Én tudod mire tanítom a 2 kisgyermekem? Legyenek elfogadók és legyenek 100% önmaguk.
A heteró gyerek sem garancia az unokára. Mint ahogy ha egy meleg pár nagyon akar, akkor megoldják. Mást nem külföldön. De ez úgy gondolom teljesen az ő dolga lesz nem pedig az enyém. És nem fogom verni a tamtamot hogy márpedig nekem unoka kell.
Én a fiamat arra fogom tanítan, hogy legyen elfogadó másokkal és hogy előttünk nem kell semmit szégyelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!