Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Nem hiszi el,...

Mit tegyek? Nem hiszi el, hogy már tudok mindent.

Figyelt kérdés
Édesapám felvilágosítást szeretne adni a szexről. Már mondtam neki, hogy tudok mindent, de ő azt mondta, hogy amikor tesómmal beszélt erről akkor ő is kérdezett dolgokat. Anyuval már beszélgettünk erről, ezt el is mondtam Apumnak, de ő azt mondja, hogy Anyu nem biztos, hogy mindent részletesen mondott el. Igazából tényleg mindent tudok, a védekezésről is. Csak a fertőzésekkel nem vagyok teljesen képben, de tudom, hogy hogy lehet őket elkerülni. Szerintetek mit mondjak apukámnak?
2010. júl. 18. 16:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Biztos vagy abban, hogy nem tud neked valami újat mondani? Én meghallgatnám...!
2010. júl. 18. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Ha fiú vagy, akkor sztem érdemes meghallgatni apukádat is. És: tedd össze a két kezed, hogy ilyenek a szüleid, és nem satuznak be, ha meghallják a "felvilágosítás", ne adj isten a "szex" szót...
2010. júl. 18. 16:52
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
Bizonyítsd,hogy tudsz mindent vagy hallgasd végig a dumáját..:/
2010. júl. 18. 16:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok... És lehet, hogy tudna újat mondani :D bár nem tudom.
2010. júl. 18. 16:54
 5/11 anonim ***** válasza:

Engem nem világosítottak fel,persze anyukámmal bármit megtudok beszélni,csak szólok.De olyan nem volt,hogy leült volna velem és elmond mindent.Bár,ha odakerül a sor,szerintem lesz ilyen,de nem késtek el semmiről,mert még csók sem volt.

Mivel a fertőzésekkel nem vagy teljesen tisztában,ezért hallgasd végig,esetleg kérdezz rá.Valószínűleg nem órákig akar Veled erről beszélni,csak az apukád és azt szeretné,hogy tényleg mindent tudj és megtudjátok előzni a bajt (és itt nem csak a terhességre gondolok,hanem fertőzésekre is).

Amúgy hány éves vagy?

15/L

2010. júl. 18. 18:36
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) 13
2010. júl. 18. 19:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Hallgasd meg, hátha mégis tud valami újat mondani.
2010. júl. 19. 12:38
 8/11 anonim ***** válasza:

a mi családunkban valamiért kellemetlen ilyesmikről beszélni és nem is tettük soha... ami nem jó.

amikor 13 voltam kaptam egy könyvet "Tini gondok csak lányoknak"... és ezzel letudták a felvilágosítást.

megtudtam mindent, de lehet jobb lett volna, ha beszélhetünk róla.. én irigyeltem a többieket, hogy velük beszélgetnek a szüleik ilyesmiről is...

de már ... így 21 évesen túltettem magam rajta.. :D

apukádnak biztos nem az a célja, hogy zavarba hozzon, és ha kicsit kínos is lenne... később lesz egy jó sztorid, amivel poénkodhatsz... plusz ha lesz gyereked, legalább már 2 felvilágosítási módszerrel fogsz majd rendelkezni..

én valószínűleg odaadom majd a könyvet :D

2010. júl. 19. 12:40
 9/11 anonim ***** válasza:
halgasd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xd
2010. júl. 19. 15:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy ilyenek a szüleid! Adj értük hálát! 13/L
2010. júl. 19. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!