Mit tegyek? Nem hiszi el, hogy már tudok mindent.
Engem nem világosítottak fel,persze anyukámmal bármit megtudok beszélni,csak szólok.De olyan nem volt,hogy leült volna velem és elmond mindent.Bár,ha odakerül a sor,szerintem lesz ilyen,de nem késtek el semmiről,mert még csók sem volt.
Mivel a fertőzésekkel nem vagy teljesen tisztában,ezért hallgasd végig,esetleg kérdezz rá.Valószínűleg nem órákig akar Veled erről beszélni,csak az apukád és azt szeretné,hogy tényleg mindent tudj és megtudjátok előzni a bajt (és itt nem csak a terhességre gondolok,hanem fertőzésekre is).
Amúgy hány éves vagy?
15/L
a mi családunkban valamiért kellemetlen ilyesmikről beszélni és nem is tettük soha... ami nem jó.
amikor 13 voltam kaptam egy könyvet "Tini gondok csak lányoknak"... és ezzel letudták a felvilágosítást.
megtudtam mindent, de lehet jobb lett volna, ha beszélhetünk róla.. én irigyeltem a többieket, hogy velük beszélgetnek a szüleik ilyesmiről is...
de már ... így 21 évesen túltettem magam rajta.. :D
apukádnak biztos nem az a célja, hogy zavarba hozzon, és ha kicsit kínos is lenne... később lesz egy jó sztorid, amivel poénkodhatsz... plusz ha lesz gyereked, legalább már 2 felvilágosítási módszerrel fogsz majd rendelkezni..
én valószínűleg odaadom majd a könyvet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!