Nem vagyok egy maradi szülő, sőt sokszor inkább laza.De ezt valahogy még olyan korainak, vagy nem is tudom milyennek tartom. A lányom 11 éves szeretne mindkét fülébe második lyukat. Ti mikor engedtétek?
Szerintem 13-14 éves Kor előtt nem engedném. De ez én vagyok, pedig én sem vagyok maradi, de 11 évesen még szerint e kislány.
2019. nov. 12. 17:30
2/16 anonim válasza:
18-ról.
Ilyen felelőtlen ember hogy nevelt 11 évig egy gyereket??
2019. nov. 12. 17:33
3/16 anonim válasza:
Nem akarok bunkó lenni, de nem mindegy, hogy 1 vagy 2 lyuk van rajta?
AZ nem gáz, hogy kisbabáknak kilyukasszák a fülüket, annélkül, hogy bármit is tudnának róla, hogy bármi bele szólásuk lenne ebbe. De az már baj, hogy 1 vagy 2 van?
Èn megvártam míg lányaim maguk akarnak lyukat a fülükbe. A nagyobbik egyálatalán nem akar még most 9 évesen sem.
A kicsi 5 évesen akarta elöször akkor is kapott. De ha még egyet akarna akkor engem az sem zavarna. Enegem az jobban zavar, hogy a szülök egy kisbabának saját akaratukat eröltetik rá...
2019. nov. 12. 17:34
4/16 anonim válasza:
Én is olyan 13-14 évesen. Nekem is akkor lett 😃
2019. nov. 12. 17:34
5/16 anonim válasza:
A második fülbevaló azért nem egy köldök piercing. Én engedném. Ennél szerintem durvább, amikor pár napos újszülötteknek fúrják ki a fülét.
2019. nov. 12. 17:38
6/16 anonim válasza:
amikor szeretne, bár mondjuk, nálam az első is csak akkor lenne, nem csecsemőként, amikor nem tud tiltakozni
2019. nov. 12. 17:59
7/16 anonim válasza:
Valóban kicsit korai, viszont nem ördögtől való, szóval én még azért várnék egy 4-5 évet ezzel.
2019. nov. 12. 18:02
8/16 anonim válasza:
Szerintem én engedném. Ha megunja akkor csak kiveszi belőle és benő majd a lyuk.
Nem egy extrém hajfestés vagy orr piercing.
2019. nov. 12. 19:54
9/16 anonim válasza:
Nekem is 11 évesen engedte meg az anyukám, miért ne? Nincs abba semmi rossz, azért mert 2 függő van a fülében? Szerintem tök normális és végképp nem durva
2019. nov. 12. 20:01
10/16 anonim válasza:
Az én lányom 12 éves volt, mikor szólt, hogy szeretne másik lyukat a fülébe. Nem gondolom, hogy ebben bármi rossz lenne, meg is engedtem neki. Azóta is szereti, ha megunja, majd kiveszi és beforr.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!