Imádom a gyerekeket, baj ez 16évesen? L
mármint nem pedofiliárol van itt szó..csak olyan cukik..a pici lábuk,apro kezük..aranyosak..
16évesen imádom öket.
1.kérdés:ez nincs korán,vagy?
alig várom h legyek gyermekem,de félek hogy nemfogom a megfelelö partnert a gyerekhez megtalálni.. :S
2.kérdés:jogos a félelmem?
3.kérdés:csajok,nök,ti mikor kivántatok egy gyereket?milyen korban?már fiatalon?
normális,hogy szereted őket :)
megfogod találni,emiatt ne aggódj,csak idő kérdése,de a család alapításig neked még sok van! ;]
én is sokat gondolkodom,hogy majd hány gyereket szeretnék meg bla-bla...de az még messze van.de fiatal,huszonéves anyuka szeretnék lenni,de természetesen házasság után.
:)))
amugy nincs öcsim..tesom sem fiatalabb..én vagyok a legfiatalabb a családban :S:D
én meg utálom őket és a világért sem akarok magamnak egyet sem, úgyhogy szüljetek helyettem is...
19L
Nem,szerintem nincs korán :)
Én 18 éves koromban,és 20 voltam amikor megszületett a lányom.Augusztus végén ismét anya leszek,már jó lesz babázni :)
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!