A lányom sose megy sehova?
14 éves a lányom. Sose megy sehova. Nyári szünetben egyszer ment el az osztálytárs lányokkal. Új iskolában kezdett jauárban. Jóban van a többiekkel. Nem utálják.
Sokszor mondom neki hohy szoljon a lányoknak hogy üljenek be valahova vagy menjenek sétálni. Akkor azt mondja hogy jó és ennyi. Mondjuk az ő gondolkodása komolyabb mint a többinek.Igaz a lányok is volt hogy azt mondták nem érnek rá meg mással találkoznak stb. Lerázták volna? Pedig joban vannak. Sajnálom mert csak velem megy programokra. Nem a kortásaival. Nem panaazkodik amúgy sosem. Másnak is van így a gyereke?
Nincs testvere?
Minket ennyi idösen beirattak sportolni. Plusz jött par osztalytars is. Azaz 4 en jartunk. Nem is kellett több ill sulin kivül nagyon sokmindenre nem is volt igenyünk.
A masik suliban (gimi)kezdödtek az olyanok hogy suli utan nem mentünk haza még elmentünk egy tora uszni, vagy beszelgettünk csavarogtunk sracokkal is nagyon ritkan, vagy a lepcsöhazban gyültünk össze baratok meg ilyenek.
miért gond ha otthonülős?
én 14 évesen rengeteget ültem otthon (én nem lány vagyok, nem tudom ez számodra mennyire fontos), mégis sikerült elég sok mély kapcsolatot kialakítanom, sőt 10+ éves barátságokat is akik akkor is ott voltak mellettem és segítettek amikor padlón voltam
most nem az élet történetemet akarom leírni, hanem arra rávilágítani, hogy nem feltétlen gond, ha otthonülős a lányod
ami fontos ilyen téren, hogy mit csinál otthon, mennyire hasznosan tölti el az idejét és milyen az otthoni légkör
#5-ös vagyok:
figyelj nekem van a legjobb lány barátom akit 10+ éve ismerek, de kb 10 év után találkoztunk először
2 ember van akikre számíthattam amikor padlón voltam és ő volt az egyik
sok-sok órát beszéltünk telefonon, neten keresztül
persze kinek mi a barátság és milyen kapcsolati formák "valósak"
attól, mert nem jár ide-oda attól még lehetnek nagyon jó barátai akikkel megtudja beszélni a dolgait
gondolom szokott velük chatelni, akár beszélni telón szóban
persze 1-1 jó program, vagy csak élőben való beszélgetés is sokat jelent, de attól, mert eljár valakivel ide-oda még simán lehet felszínes kapcsolat
remélhetőleg a lányodnak vannak olyan barátai akik fontosak számára és ez kölcsönös, de ezt nem szabad erőltetni és nem is kell
milyen hobbijai vannak? mit csinál szabadidejében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!